Skab ekstra sjov og hygge i hverdagen og til fest med selskabsspil og brikspil fra legebyen.dk

Legebyen.dk er lagerførende inden for en bred vifte af forskellige slags spil, alt lige fra selskabsspil og brikspil til børnespil og teenagespil. Heldigvis danner man sig nemt et overblik over de mange forskellige typer spil på hjemmesiden, takket være et godt layout og gode kategorier, der nemt leder én hen til de spil, som især har interesse. Læs mere om kataloget inden for bl.a. selskabsspil og brikspil herunder.

 
Legebyen.dk

Selskabsspil der passer til alle

Der er virkelig udvalget til forskel, når man køber spil hos Legebyen.dk. Tag bare en kategori som den med selskabsspil. Der finder man et bredt udvalg fra gode og kendte producenter; lige nu f.eks. 5 Seconds, Partners, 7 Wonders, BANG! kortspillet og selvfølgelig ikke mindst Bezzerwizzer i forskellige varianter. Disse egner sig perfekt til spilaften, og til når man både skal more sig og hygge sig. Køber du dine selskabsspil og for den sags skyld andre typer spil hos www.legebyen.dk, og sørger du for at bestille for mere end 499,-, så kan du glæde dig til at slippe for at betale for fragten.

Besøg også Legebyen.dk for udvalget af brikspil

Udover selskabsspil, finder du bl.a. også brikspil hos Legebyen.dk. I kategorien med brikspil finder du bl.a. navne som Sequence, Fire-På-Stribe, Backgammon, Carcassonne, Kryds og Tværs ordspil og Othello. Husk, at når du vælger at købe dine brikspil, selskabsspil og andre spil hos den danske forhandler, kan du glæde dig til 1-2 dages levering, såfremt at det specifikke spil er på lager. Har du spørgsmål af den ene eller anden art, f.eks. vedrørende et specifikt brikspil eller lignende, sidder en venlig og imødekommende kundeservice klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. Alt sammen en del af det høje serviceniveau hos forhandlerne, både når man shopper selskabsspil, briksspil og andre spil samt når man shopper legetøj hos dem.