Find billig kogeplade, emhætte, opvaskemaskine etc. online

Hos punkt1 er det muligt at købe emhætter, kogeplader, opvaskemaskiner og en masse andre produkter indenfor kategorien 'hvidevarer'.

 

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner fås til markedets bedste priser hos punkt1. De har helt vanvittige priser på opvaskemaskiner. Vælg mellem mærker som Bosch, Zanussi, m.m. Det er muligt at få en opvaskemaskine med et lavt energiforbrug hos punkt1. Hverdagen bliver lidt nemmere med en opvaskemaskine. Hvis du ikke har råd til at betale din opvaskemaskine her og nu, så kan punkt1 hjælpe dig med finansiering. punkt1 tilbyder også en forsikring til din opvaskemaskine.

Kogeplader

Kogeplader finder du til gode priser hos punkt1. Hos dem er der kogeplader fra mærker som Zanussi, Voss, Electrolux med flere. En god kok har brug for gode kogeplader. Med de helt rigtige kogeplader bliver madlavningen lidt nemmere hjemme ved dig. Der er kogeplader til salg i forskellige prislejer hos punkt1. Det er ikke nemt at vælge en kogeplade, hvis man ikke ved meget om disse. punkt1 vil gerne hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget.

Emhætter

Få et rart indeklima, når du laver mad. Der er emhætter til salg hos punkt1 med en kraftig sugeevne. punkt1 sælger emhætter fra AEG, Electrolux og Thermex. Hvert produkt er beskrevet, men hvis disse beskrivelser ikke er tilstrækkelige, så kan du kontakte punkt1. punkt1 kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte. Når du handler hos dem, så får du altid de kendte modeller lidt billigere. Det er fordi, de er i stand til at købe stort ind af gangen. punkt1 har produkter til personlig pleje, husholdning og naturligvis har de hårde hvidevarer til salg. punkt1 er på kort tid blevet populære i Danmark, og de er også populære, fordi du både kan bestille online eller i en af deres butikker. punkt1 tilbyder komplette løsninger, så du kan få finansieret, leveret, installeret og forsikret dine hårde hvidevarer, emhætter, m.m.