Flotte designerduge på internettet

Trænger du til nye duge, der gerne må være lidt mere end bare beskyttelse til dit bord, tilbyder Hauswerk duge af høj kvalitet og spændende design. Påwww.hauswerk.dk kan du læse mere om duge.

 

Duge

Hauswerk har ikke bare set de duge, Mesterwerk tilbyder, de har også afprøvet dem. De fantastiske duge overbevidste Hauswerk om, at disse duge skulle sælges af Hauswerk. Mesterwerk designer duge, der ikke bare er en fryd at se på med deres betagende motiver, skabt af mange farver og figurer, men også duge, der er praktiske. Duge fra Mesterwerk kommer både til firkantede borde og til runde borde, og så findes der endda duge, der både kan bruges til firkantede og runde borde. Duge fra Mesterwerk kommer i to prisniveauer, og dugenes dimensioner er hhv. 140x220 og 140x140 cm. Duge fra Mesterwerk kommer både med motiver i sort-hvid, som f.eks. dugen "Family Dinner", der afbilleder en række aber ud for hver siddeplads, og så tilbyder Mesterwerk også duge i forskellige farver, f.eks. "Yellow Zebra", der er dekoreret med solgule striber og firkanter, der vil passe godt som en sommerdug.

 

Hauswerk

Som sagt tilbyder Hauswerk duge fra Mesterwerk i alle former og farver. Duge ligger typisk på et bord, enten for at beskytte bordet, eller for at pynte bordet. Nogle duge virker endda som begge dele, f.eks. duge lavet af voks, eller duge, der er behandlet med en vandafvisende belægning, der forhindrer grimme rødvinspletter og som gør det nemt at vaske dugen ren. Hauswerk udvælger nøje sine produkter, deriblandt sine duge, som kommer fra Mesterwerk. Dugene er valgt ud fra ønsket om at opnå en høj kvalitet pakket ind i et spændende design, og det er hvad Hauswerk tilbyder i sit udvalg af duge. Disse duge er udført i det berømte danske og nordiske design. Dugene, der kan købes på www.hauswerk.dk, kommer i flere størrelser, der betyder, at dugen enten kan dække hele bordet, hænge ud over kanten af bordet eller kun dække en del af bordet.