Spar penge på Kähler og Gry Fager & Menu produkter til hjemmet

Der er to mærker, der skiller sig ud i dansk design. Køb fra Gry Fager & Menu og Kähler hos oeinterioer.dk.

 

Gry Fager & Menu

Meget fra Gry Fager & Menu bliver forhandlet. Mange ting til køkkenet og til servering er blevet et resultat af dette samarbejde mellem Gry Fager & Menu. Denne lækre serie findes inde på hjemmesiden, der giver en adgang til et ekstra stort udvalg fra Gry Fager & Menu men også design, der kun kommer fra Gry Fager. Designet taler for sig selv. Den skandinaviske minimalisme går igen for disse produkter. Design fra Gry Fager & Menu vil helt sikkert passe ind i de fleste danske hjem, så mon ikke også, at du kan blive fristet af design fra Gry Fager & Menu?

 

Kähler

Kähler er et andet mærke hos oeinterioer.dk. Køb fra Kähler, og spar penge. Der er lågkrukker fra Kähler til salg på shoppen, der hedder oeinterioer.dk, men du kan også bestille et gavekort til siden oeinterioer.dk, hvis du ikke ved hvilket brand, som modtageren foretrækker. Der er utroligt mange gode ideer til gaven. Du bør også se, hvad der tilbydes fra de andre brands som Anne Black, Isak, m.m. Der er et udvalgt sortiment fra alle mærker. Det betyder, at du ikke finder alt i Kähler hos oeinterioer.dk, men derimod finder du et håndplukket udvalg, der forhåbentligt kan friste.

 

Ö Interiör & Design

Gå til butikken, som hedder oeinterioer.dk. Produkter fra Gry Fager & Menu og Kähler er sat til salg. Du kommer til at blive forelsket i de smukke Bellino lågkrukker fra Kähler. Gå ikke glip af det originale serveringsfad fra Gry Fager & Menu. Der er masser af fristende ting fra disse mærker, men husk på, at udvalget hos oeinterioer.dk også består af andre mærker end Gry Fager & Menu og Kähler.

garnværkstedet.dk logo.PNG