2BM tilbyder indsigtsrapport i SAP samt hjælp til at skifte til S/4HANA

Hvad enten man anvender SAP eller det nye system S/4HANA i sin virksomhed, så bør man helt sikkert tage kontakt til 2BM, som kan hjælpe med alt inden for håndtering af data. Man kan eksempelvis få et overblik med en indsigtsrapport i SAP. Man kan læse mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

 
2BM

Skift til S/4HANA 

Når kalenderen viser 2027, så vil SAP være flyttet til sin nye teknologiske platform, som bærer navnet S/4HANA. Det sker på baggrund af en udvikling mod nye teknologier og forretningsmæssige principper, som understøtter en mere avanceret tankegang. Man bør derfor overveje at skifte til SAP S/4HANA, så man i sin virksomhed kan være sikker på, at man også i fremtiden vil være understøttet, samt at man også får adgang til mange af de nye muligheder, der ligger gemt i SAP software. Hos 2BM kan man få den rette hjælp til at håndtere et skifte til S/4HANA, så man kan blive helt sikker på, at man får sat sine systemer korrekt op, så de virker, som de skal. Man kan blive meget klogere på det hele ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

Indsigtsrapport i SAP 

Med implementeringen af de nye regler for persondatabeskyttelse blev det samtidig muligt for alle borgere at bede en virksomhed om at få et overblik over, hvilke data virksomheden har lagret i sine systemer. Det sætter særdeles høje krav til systemerne, der pludselig inden for en tidsramme på en måned skal kunne leve en indsigtsrapport i SAP, som borgeren kan få adgang til. Hos 2BM tilbydes der værktøjer, som gør det væsentlig nemmere og hurtigere at danne sig et overblik over data og dermed også at levere en indsigtsrapport i SAP. Man kan læse meget mere om en indsigtsrapport i SAP ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

På hjemmesiden www.2bm.dk kan man læse mere om både SAP og S/4HANA.