Besøg DC-Supply hvis du skal bruge en dobbeltdørscontainer eller en udstillingscontainer

Uanset om det er en dobbeltdørscontainer, en udstillingscontainer eller andre typer specialcontainere, man har brug for, er DC-Supply klar til at levere en stærk løsning. Virksomheden har mange års erfaring i branchen, og de har med succes leveret specialcontainere til massevis af små og store virksomheder og organisationer, der alle har nydt godt af deres smarte, funktionelle design samt enormt høje niveau af kvalitet. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

 

En dobbeltdørscontainer til transport eller opbevaring

Har du og din virksomhed brug for en CSC-godkendt dobbeltdørscontainer, vil www.dc-supply.dk bestemt være et godt sted at rette henvendelse. Som et kort visit på deres hjemmeside hurtigt afslører, har de, hvad der sagtens kunne være landets bedste udvalg inden for alverdens forskellige typer containere, deriblandt dobbeltdørscontainere. Alle modeller leveres i velkendt højt kvalitetsniveau, som man er vant til, hvis man har bestilt containere fra dem før. Derudover er der altid fokus på smarte og funktionelle design med god brugervenlighed. Deres dobbeltdørscontainer fås både i almindelig 20 fods størrelse, offshore model på 10 og 20 fod samt high cube 20 fod, alt efter hvad der egner sig bedst. Den er ideel til både transport og til opbevaring, og er alt i alt en velegnet container til mange formål, takket være døre i begge ender.

Lej en udstillingscontainer til events eller messer

Foruden dobbeltdørscontainer, kan man bl.a. også bestille en såkaldt udstillingscontainer hos DC-Supply. En udstillingscontainer egner sig, som navnet antyder, perfekt til messer og lignende, hvor man gerne vil give kunder og samarbejdspartnere mulighed for at stifte bekendtskab med ens produkt. Besøger du virksomhedens hjemmeside, kan du se en masse gode eksempler på, hvordan en udstillingscontainer kan anvendes. De kan nemlig bruges til alt lige fra udendørs cafe til salgsbod med luger, og den kan også indrettes, så den er velegnet som showroom.

Har du spørgsmål vedrørende en specifik type udstillingscontainer, dobbeltdørscontainer eller andre typer, så kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden og få en snak.

DC-Supply