Bestil kontormoduler og andre løsninger i forhold til f.eks. genhusning på focusmoduler.dk

FOCUS Moduler A/S producerer, sælger og installerer gode kontormoduler samt beboelsesvogne til fx genhusning. Læs mere her.

 

Kontormoduler giver mulighed for hastig udvidelse

Hvis jeres virksomhed er hastigt voksende og hurtigt skal bruge nye kontorpladser, hvilket somme tider er tilfældet for fx IT-virksomheder, så kan kontormoduler måske være en løsning for jer. Det er en meget omkostningseffektiv løsning, som både giver stor fleksibilitet, høj medbestemmelse samt lynhurtige resultater. Modulbyggeri har mange forskellige fordele: Det er relativt billigt, relativt hurtigt og har høj komfort samt et godt indeklima. På www.focusmoduler.dk er de eksperter i modulbyggeri og har i over 30 år udviklet effektive løsninger til både virksomheder, private samt offentlige og kommunale institutioner. Kontormoduler er enormt populært og giver stor fleksibilitet i forbindelse med fx udvidelse og tilbygning. Modulerne kan ”stables”, og på den måde kan man let tilføre endnu en etage, hvis man skulle få brug for det. Deres moduler må bygges i op til fire etager efter krav fra brandmyndighederne, og de kan installeres hurtigt og til meget konkurrencedygtige priser i forhold til fx traditionelt byggeri.

Også mange gode muligheder for genhusning

Hos FOCUS Moduler A/S kan du finde forskellige løsningsmuligheder i forbindelse med fx genhusning. De har udviklet gode og komfortable beboelsespavilloner, som kan lejes og hurtigt installeres i forbindelse med fx renovering af det originale beboelsesbyggeri. Deres beboelsespavilloner til genhusning har en høj komfort, et super godt indeklima og er meget energieffektive. Du kan bestille nøglefærdige løsninger, hvor de står for transport, kranarbejde, opsætning, tilkobling af vand og el, og du blot skal stå klar til at få nøglen overrakt på det aftalte tidspunkt. Beboelsespavilloner er en god løsning, som giver stor fleksibilitet og det er nok også den mest prisstærke løsning til midlertidigt byggeri som fx beboelsespavilloner til genhusning. Der er ingen, der har genhusning øverst på deres ønskeliste, så derfor skal man sørge for, at komforten er i top, når man skal bede beboere om midlertidigt at fraflytte deres egne stuer og soveværelser. Du kan regne med focusmoduler.dk.

FOCUS Moduler A/S