Bredt udvalg af Tente hjul og rullecontainere til gode priser

Handy Transportvogne A/S sælger mange forskellige transportvogne samt tilbehør som fx Tente hjul. Skal du bruge en rullecontainer, så læs med her.

 
Handy Transportvogne A/S

Godt udvalg af Tente hjul

Hos Handy Transportvogne A/S kan du finde alt i transportvogne til virksomheder, som fx rullecontainere, pallevogne, boltreoler og ladvogne. Der er mange forskellige solide kvalitetsprodukter i butikken, og du kan også købe tilbehør og reservedele. De har bl.a. et godt udvalg af Tente hjul. Tente Levina laver nogle super solide hjul med drejelig elle fikseret lodret akse – det princip du kender fra indkøbsvogne, som gør det lettere at manøvrere tunge læs rundt, da man aldrig skal bakke for at lave skarpe sving. Tente hjul er solide og giver gnidningsfri kørsel. Der er forskellige modeller i forskellige størrelser med gode kuglelejere, som kan holde i lang tid, og som kører enormt godt og helt sikkert vil køre godt på dine transportvogne. Skal du have skiftet hjulene ud på en pallevogn, så er Tente hjul et godt valg, for de er lette, men super holdbare og kan holde til mange års brug.

Rullecontainer i høj kvalitet

Handy Transportvogne A/S sælger også transportvogne på deres hjemmeside til virksomheder, og du kan bl.a. finde et bredt udvalg af forskellige rullecontainere til gode priser. Det er sådan en slags container, som fx supermarkeder ofte bruger til at samle pap op i – det er en bund af fx træ, plastik eller metalgitter, som 1, 2, 3 eller 4 sider af metalgitter kan sættes på, og så er den på hjul, så den kan rulle. Der er forskellige gode rullecontainere i butikken, og alt efter hvad du skal bruge sådan en til, kan du finde lige den model, der passer til dine behov. Der er fx sikkerhedscontainere, som også lukkes med et metalgitter for oven, og der er vaskericontainere til industriel tøj- eller tekstilvask. Der er rullecontainere med hylder og uden hylder og i forskellige højder og størrelser alt efter behov. Deres modeller er professionelle og i bedste kvalitet. Læs mere på handy.dk.