Bulldog Agri forhandler både vejesystemer og landbrugsmaskiner i høj kvalitet

Bulldog Agri er en forretning, som har stort set alt inden for landbrugsmaskiner. Det betyder, at de har de store landbrugsmaskiner, som gør sin gavn på markerne, men også har de lidt mindre maskiner, som bruges på gården. Det kunne eksempelvis være et vejesystem til vejning af korn, foder til dyrene eller andet. Du kan se meget mere om de praktiske vejesystemer og de mange andre landbrugsmaskiner på deres hjemmeside.

 

Gør afmåling nemmere med et vejesystem fra bulldog.dk

Er du på udkig efter et nyt vejesystem, så kan du med fordel lægge vejen forbi Bulldog Agri. Der finder du nemlig et stort udvalg af de effektive maskiner, som benyttes til opvejning og afmåling af tunge læs. Det kan både være, når der skal gøres status over korn på gården, og når der skal afmåles foder til dyrene. Derudover kan du med et vejesystem fra Bulldog Agri vælge at kalibrere til forskellige vejeceller. Disse vejeceller gør, at du som landmand får den mest nøjagtige afmåling af det, du ønsker at veje. Er du en smule IT-kyndig, så kan du gå skridtet videre og effektivisere arbejdsgangen endnu mere. Du kan nemlig finde et vejesystem, hvor processen med opvejning og afmåling er centraliseret omkring din smartphone. Dermed kan du styre og ikke mindst få data og statistik direkte ind på din mobiltelefon. En ting er, hvad et vejesystem kan bruges til, men noget andet er, at vejesystemerne inde hos Bulldog Agri kommer i høj kvalitet og er lavet af kyndige mennesker. Alt dette kan du naturligvis læse mere om på www.bulldog.dk.

Alverdens landbrugsmaskiner til både store og små landbrug

Bulldog Agri er en dansk virksomhed, som til dagligt beskæftiger sig med import og salg af både nye såvel som brugte landbrugsmaskiner. Det er maskiner, som dækker vidt og bredt over mindre maskiner såsom kornvalser, vejesystemer m.m., men også større maskiner såsom halmsnittere, skæreborde m.m. Bulldog Agri stræber altid efter at levere landbrugsmaskiner i høj kvalitet til både store såvel som små landbrug. Det vil også sige, at der er landbrugsmaskiner til både de landmænd, som har dyr og marker, men også til dem, som kun har det ene eller det andet. Du kan se alle de mange muligheder på www.bulldog.dk, og har du spørgsmål til udvalget, kan du altid tage kontakt til det specialiserede team. Hvad end det drejer sig om levering af produkterne eller et simpelt spørgsmål til en af maskinerne, så står de altid klar til at hjælpe dig.

Bulldog Agri