Dan Egtved: Stort udvalg af gummimåtter, staldmåtter og andet inventar til grisestalden

Dan Egtved har et kæmpe udvalg af inventar til grisestalde samt heste- og kostalde. Læs bl.a. om udvalget af gummimåtter her.

 

Inventar til grisestalden – Se det store udvalg på www.dan-egtved.dk

Hos Dan Egtved kan du finde et stort udvalg af inventar til grisestalde. Der er forskellige ting, man skal bruge, når man monterer en grisestald. Dyrene skal have gode forhold, og det skal afspejles i det inventar, man investerer i. Hos www.dan-egtved.dk kan du være sikker på, at dyrene har været i centrum i hele designprocessen. Deres produkter er lavet for at give dyrene mest mulig velfærd og gøre arbejdsforholdene lettere for svinefarmeren. I sortimentet kan du bl.a. finde høhække til grisene, som giver de bedste spiseforhold. Der er forskellige modeller alt efter hvad du foretrækker til dine dyr, og du kan også finde varmelamper i sortimentet, som kan holde dyrene varme om vinteren. I sortimentet af inventar til grisestalde finder du også gummimåtter, som giver komfort for dyrene og færre fysiske problemer i forbindelse med at gå og ligge på hårdt underlag. Se hele udvalget af inventar til grisestalde på hjemmesiden.

Staldmåtter og gummimåtter til flere forskellige dyrearter

Hvis du skal bruge en staldmåtte til enten hest eller gris, så kan du finde et godt udvalg hos Dan Egtved. Deres udvalg af gummimåtter er stort, og der er varierende typer til forskellige dyrearter. Gummimåtter tjener til, at dyrene får et godt blødt underlag at ligge og stå på, hvilket yder deres komfort og deres dyrevelfærd. Det hæver dem også fra gulvet, hvilket kan være koldt om vinteren, hvis det er et betongulv, hvilket det oftest er i stalde. Gummimåtter kan både købes i moduler eller i ruller, og du kan uden tvivl finde den bedste løsning på siden. Du kan altid kontakte medarbejderne, hvis du søger rådgivning og vejledning i forbindelse med montering af stalde til dyr. Deres gummimåtter er også lette at rengøre, og derfor gør de også arbejdet lettere for landmanden, der skal muge ud i stalden. Læs mere om det store udvalg på hjemmesiden dan-egtved.dk.

Dan Egtved