En stor del af handlen foregår i dag på internettet

Denne tekst er alene henvendt til dig der importerer, producerer, eller sælger e-cigaretter!

Der er gode muligheder for at starte sin egen webshop disse dage. Der bliver nemlig handlet rigtig mange forskellige varer online, og det er ikke kun tøj og sko folk bestiller hjemme fra sofaen. Mange små og mellemstore specialforhandlere har også god succes med f.eks. at forhandle e-væske til e-cigaretter, hobby artikler til folk der samler på elektriske tog eller Pokemon kort, motionsudstyr til hjemmemotionsrummet og alverdens andre ting.

 

Webshops har vundet markedsandel fra de udelukkende fysiske butikker

Hvem kunne næsten have forudset for ti-femten år siden, at så stor en del af detailhandlen i dag ville foregå online? Her i landet er faktum i hvert fald, at der bliver handlet mere online, end nogensinde før, og at der bliver handlet flere forskellige typer produkter end nogensinde før. En enkelt Google-søgning på en specifik type vare, f.eks. e-væske til e-cigaretter, elektriske tog, motionsudstyr eller gamer udstyr, viser straks resultater øverst, fra webshops der gerne vil sælge ét disse produkter. Samtidig er det blevet lettere at shoppe online nu, end tidligere, hvad end man gerne vil købe en ny stationsbygning til ens hobbytogbane nede i kælderen, er rendt tør for e-væske til sin e-cigaret eller gerne vil i gang med at dyrke motion, men hellere vil gøre det derhjemme i ro og mag, end i et motionscenter. Først og fremmest er der næsten uanset hvor i landet man befinder sig en GLS pakkeshop eller lignende inden for en overskuelig afstand. Samtidig har man mulighed for at betale med MobilePay, hvilket helt sikkert er noget mange danske kunder synes godt om, frem for at skulle indtaste dankortoplysninger på webbutikker, man i princippet ikke ved ret meget om.

Alle disse faktorer er med til at gøre forholdene særdeles gunstige, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, hvor du f.eks. vil sælge hobbyartikler af den ene eller anden art, e-væske og andre typer tilbehør til e-cigaretter, motionscykler og andet motionsudstyr eller noget helt fjerde.

background-2462431_1920.jpg