Er du begynder og ønsker at investere småt til at starte med?

Der er en vis mental barriere for førstegangsinvestorer. Der er en idé om, at det er yderst kompliceret, og det nærmest kræver en finansiel kandidat for at være med. Heldigvis kunne dette ikke være længere fra sandheden i år 2020. I dag er det muligt at få et stabilt afkast selv med små investeringer. Begyndere bør klikke ind på crowdton.com for at læse deres velskrevne blogindlæg.

 
Crowdton

Investering er naturligvis også for begyndere

Crowdton har oprettet en blog, der giver nye investorer en masse god viden, som kan hjælpe med at vokse formuen på sigt. Alle ting har selvfølgelig en start, og enhver nybegynder føler sig altid lidt skræmt, uanset om det er første dag på fodboldbanen, eller første gang hvor penge allokeres i en investering. I dag er aktier en af de mest populære måder, men der findes også andre alternativer. Dog har mange danskere, men også på globalt plan, taget afstand fra obligationer og de såkaldte højrentekonti. Der er ganske enkelt ikke nær så meget at vinde som førhen. Hvis man ikke bryder sig om aktiers risici, så bør man sætte sig ind i crowdlending. Man får lidt mere sikkerhed og et afkast, der nærmer sig det gennemsnitlige på aktiemarkedet. Det gør det yderst attraktivt for en stor del af den danske demografi inkl. begyndere. Crowdlending er beskrevet for nybegyndere på crowdton.com. Deres guides er et godt sted, hvis man vil pådrage sig en masse relevant viden.

Små investeringer er muligt med crowdlending hos Crowdton

Crowdton har muliggjort små investeringer. Crowdlending hos Crowdton har fokus på bæredygtige projekter, hvor solcelleanlæg opføres. Førhen var det faktisk et lukket land for mindre investeringer. Der er dog sket en del, og dette nye koncept har skabt flere muligheder for helt almindelige danskere. Når din mindre investering kobles sammen med en masse andre små investeringer, så er de fælles i stand til at skabe en forskel. Det er det smarte ved Crowdton. Mange danskeres penge lånes ud til større projekter med solceller, hvor investeringsbeløb plus rente betales tilbage efter tid. Det sikrer dig og alle andre investorer på www.crowdton.com et rigtig fint afkast!