Et intuitivt medarbejder sletteprogram samt overblik over forretningsresultater

Hvad enten man har brug for hjælp til at håndtere personfølsomme data i sin virksomhed, eller man har brug for hjælp til at måle på resultater, så skal man helt sikkert kontakte 2BM. Her kan man nemlig få hjælp til alt fra et medarbejder sletteprogram til SAP SuccessFactors. Man kan læse mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

 

 

 
2BM logo

Medarbejder sletteprogram velegnet til overholdelse af persondataloven

Med implementeringen af persondataloven blev det ikke blot et krav til virksomheder, at de kan trække data ud af systemer, det er også nødvendigt, at virksomheder kan slette data igen. Borgere har nemlig ret til at kunne få deres data slettet, og det samme gælder for medarbejdere. Det kan derfor være en god idé at få styr på et medarbejder sletteprogram, der gør det nemt og overskueligt at slette og håndtere data. Hos 2BM tilbydes der de bedste løsninger i forhold til medarbejder sletteprogrammer, og det er et værktøj, der fungerer som en add-on til SAP, som gør det nemt at implementere i allerede eksisterende systemer. Man kan blive meget klogere på medarbejder sletteprogrammer ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

SAP SuccessFactors leverer håndgribelige forretningsresultater

Hvis man gerne vil gøre det væsentlig lettere og mere sikkert, at man opnår resultater i sin virksomhed, så kan det helt sikkert være en god idé at kigge ind forbi 2BM, hvor der blandt andet tilbydes SAP SuccessFactors. Det er med til at levere håndgribelige forretningsresultater ved blandt andet at drive tilpasning af forretningen, optimere medarbejderpræstationer og opbygge konkurrencefordele. SAP SuccessFactors har flere end 15 millioner brugere i 168 lande og er dermed en særdeles populær løsning for mange virksomheder. Man kan læse mere om SAP SuccessFactors, og hvordan det præcist fungerer, ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

Hos www.2bm.dk kan man blive meget klogere på alt fra medarbejder sletteprogrammer til SAP SuccessFactors.