Få hjælp til at genoplive din virksomheds kontor

Et godt kontormiljø kan være mange ting. Det kan være et positivt miljø, hvor kolleger holder den gode stemning. Det kan også være et miljø, hvor man bliver inspireret af sine omgivelser. Uden et godt kontormiljø er det svært at arbejde produktivt. For et stresset arbejdsmiljø kan faktisk formindske medarbejderes lyst til at arbejde ifølge Harvard’s Business Review. Derfor er det vigtigt med et kontor, som inspirerer, giver plads til koncentration og produktivitet.

 

 

 

Renovering af kontor 

Er kontoret gammelt og slidt? Eller er det åbne kontor uinspirerende? Så kan det være tid til kontorbyggeri i form af en renovering. Man kan sagtens bevare virksomhedens sjæl, men omdanne kontoret, så det bliver mere tidssvarende. Ved hjælp af entreprenør Hansen & Larsen, kan din virksomhed få nyt liv ind på kontoret. Hansen & Larsen laver opgaver i hele landet, men særligt omkring Skjern, Ringkøbing, Tarm og resten af Vestjylland. Desuden har entreprenørselskabet vundet den prestigefyldte Gazelle-pris to gange, som bevidner virksomhedens kvalitetsarbejde. Når de har bygget for bl.a. Vestas og Arla, ved man, at man får udført et godt stykke arbejde, når de sættes til at lave kontorbyggeri til erhverv.

Nyt kontorbyggeri

Det kan også være, at virksomheden har brug for at skifte rammerne helt ud. Måske er der bedre forudsætninger, hvis kontoret lå tæt på vandet eller tættere på centrum. Her kan det blive relevant med kontorbyggeri af nye bygninger. Med hjælp til kontorbyggeri fra Hansen & Larsen, kan kontoret komme til at leve op til lige præcis de krav, I stiller. Ved at I inddrages i processen bliver kontorbyggeriet så velovervejet og funktionelt som muligt.

Få ergonomiske møbler

Med kontorbyggeri følger også indretningen. Og med nyt kontorbyggeri følger muligvis også indkøb af nye møbler. For det viser sig, at man arbejder bedre, hvis man har den rette arbejdsstilling. Det indebærer bl.a., at man også har mulighed for at arbejde stående, og her kommer et hævesænkebord ind i billedet. Kontorstolen skal også være ergonomisk, så man ikke skal sidde og rykke rundt i stolen hele dagen. På den måde arbejder man mere produktivt, men undgår også smerter ved at sidde ned.

Hold også interne systemer opdaterede

Skal der en hel omstrukturering til, kræver det ikke kun, at der ændres på det ydre. Det kræver også, at computere er opdaterede med de nyeste systemer. Har medarbejdere i forvejen klaget over, at computerne er langsomme, er et nyt kontorbyggeri den rigtige anledning til at se systemerne an. Det gælder også interne systemer som tyverialarmsystemer og låsesystemer. 

 

Hansen & Larsen