Find 20 fods containere samt køle- og frysecontainere hos DC-Supply

Hos DC-Supply finder du et bredt udvalg af containere i forskellige størrelser, der alle kan tilpasses så de opfylder lige præcis dine behov. Nogle containere fås endda med køle- og fryseegenskaber, hvis dine idéer kræver nedkøling af temperaturfølsomt materiale.

 

20 fods container

Er du på udkig efter en 20 fods container enten til opbevaring, kontorplads eller noget helt tredje, så tag et kig indenfor hos DC-Supply på dc-supply.dk. Her finder du nemlig et væld af både standard og specialdesignede containerløsninger, der kan tilpasses så de opfylder ethvert behov. Så hvis du går med et ønske om en afsides udestue, et specialindrettet depotrum eller en ”all inclusive” løsning til din iværksætterdrøm, kan teamet hos DC-Supply hjælpe dig med at føre det ud i livet. I tæt samarbejde med dem har du nemlig mulighed for at designe en containerløsning, der passer specifikt til dine ønsker, uanset hvilke idéer, der ligger bag beslutningen om at købe eller leje en container.

Køle- og frysecontainere

Er en container på 20 fod enten for stor eller ikke stor nok til at opfylde dine behov, så har du hos DC-Supply også mulighed for at leje eller købe containere i andre størrelser. Selv deres mere specielle containerløsninger – som f.eks. deres køle- og frysecontainere – findes nemlig flere størrelser. Hvis du står og mangler en køle- og frysecontainer til et projekt eller et andet behov, kan du nemlig vælge mellem både 10, 20 og 40 fods containere. Er det desuden afgørende at køle- og frysecontaineren er uafhængig af energiforsyninger og anden tilkobling i forhold til transport, klarer de også det.

Kan du se fordelene ved at købe eller leje en container på alt fra 10 til 40 fod, så tag et kig www.dc-supply.dk og gå selv på opdagelse i de mange forskellige muligheder. Hos DC-Supply finder du nemlig et væld af kreative containerløsninger.

DC-Supply