Find alt lige fra penduler i træ til cd'er med beroligende musik hos Tessies

Hos Tessies har de et stort udvalg af fine spirituelle produkter. Uanset om du er spirituelt interesseret, er deres beroligende musik perfekt efter en lang, travl dag. Og deres penduler kan ikke blot bruges i spirituelle ritualer, de kan også være smuk udsmykning i dit hjem.

 

Cd'er med beroligende musik 

Efter en alt for lang, travl dag med snak, høje lyde og hurtige bevægelser kan man have brug for beroligende musik til at skabe ro i sindet og i kroppen. Tessies har et dejligt udvalg af meditations-cd’er med beroligende musik, som du kan høre, hvis du skal falde helt til ro, eller hvis du har svært ved at falde i søvn. Beroligende musik kan også være rart som baggrundslyd til en yogasession eller meditation. Der er naturlige og blide lyde, der er fuglekvidder, rislen af vand og vindens susen, så du kan drømme dig hen til idylliske skove eller en smuk blomstereng. Hvis du har tendens til tankemylder, er beroligende musik særdeles gavnligt og kan få dit sind til at holde fokus på din krop og de rare lyde fra musikken. På tessies.dk kan du også finde cd’er med mere end beroligende musik - de forhandler bl.a. cd’er med skandinaviske folkeviser med et mere energisk udtryk.

Pendul i træ

Mange forbinder penduler med mystiske ritualer, spiritualitet og hypnose. Men penduler er også bare fascinerende i sig selv, og ofte er de smukke, så mange vælger at hænge et pendul op i hjemmet som udsmykning. Penduler kan findes i mange materialer, og hos Tessies forhandler de smukke penduler i træ, bjergkrystal og rosenkvarts. Krystal kan skabe en særligt rolig og spirituel stemning, og for nogle virker de rensende i rummet. Men du behøver ikke hænge penduler op for den spirituelle virknings skyld - de fås i forskellige flotte design på tessies.dk, og hvis du fx hænger dem op i et vindue, kan de skabe glæde, blot fordi lyset spiller i dem, og de er smukke.

Tessies