Find skoletavler, sanserum og andet til jeres børneinstitution hos Ran-Play

Hos Ran-Play findes der et stort udvalg af kvalitetsrigtige produkter, som findes til gode priser. Det brede produktsortimentet byder bl.a. på skoletavler og Snoezelen Sanserum.

 

Kridttavler og whiteboards

Hos Ran-Play tilbydes der et bredt sortiment af forskellige skoletavler, som findes til gode priser. Skoletavler er en essentiel del af skolegangen, da størstedelen af undervisning foregår derpå. Derfor er det vigtigt at have en skoletavle som holder i mange år frem, og fungerer optimalt. Sortimentet af skoletavler indeholder bl.a. whiteboards, alm. Kridttavler og meget andet, som er perfekte til at børn og voksne kan udfolde sig kunstnerisk og lærerigt på tavlerne. På den måde kan læreren både lave visuelle tegninger og opstille forskellige emner til undervisningen. Nogle af skoletavlerne er magnetiske, så der kan hænges forskellige sedler og opgaver op på tavlerne. Du kan læse mere om det brede udvalgt på www.ranplay.dk, hvor du kan finde de næste skoletavler til din skole.

Få børnene til at bruge sanserne i et Snoezelen Sanserum

Der findes hos Ran-Play også Snoezelen Sanserum, som kan oversættes til snuse og døse rum. Snoezelen Sanserum har til formel af børn og unge kan prøve at bruge deres sanser, i et socialt fællesskab. Snoezelen Sanserummene er et unikt kulturtilbud, som er skabt med baggrund på særlige forhold, som er kendetegnende for mennesker med nedsat funktionsevne. Ligeledes kan Snoezelen Sanserummene dog benyttes af alle, der værdsætter en god atmosfære af ro og harmoni. Til Snoezelen Sanserummene fra Ran-Play findes der mange forskellige ting, som hjælper med at udvikle sanserne og skabe ro og harmoni. Der tilbydes fx store lys æg, stjerner, lys tønder, kuglebassiner og meget andet. Ligeledes fås der forskellige lysprojektorer til Snoezelen Sanserummene, som hjælper med at give forskellige emner og sanser til rummet. Læs mere på www.ranplay.dk.

Besøg Ran-Play allerede i dag, hvis din skole mangler nye tavler eller ønsker at udforske med forskellige rum, som styrker børnenes ro og harmoni.

Ran-Play