Giv en chokoladeæske med logobånd eller en bluetooth-højtaler som gave

MarkOn tilbyder alt i personlige firmagaver. Læs mere om chokoladeæsker med logobånd samt om en smart bluetooth-højtaler som gave.

 
MarkOn

Chokoladeæsker med logobånd

Hos MarkOn kan du finde alt i firmagaver til gode priser. Der er mange forskellige gode ting i udvalget, som dine ansatte vil blive henrykte over at få i julegave af firmaet i år. Der er bl.a. chokoladeæsker med logobånd, som kan gøre enhver varm om hjertet. Hvis du har nogen ansatte, som kan lide chokolade (og hvilken chef har ikke det?), så er en chokoladeæske med logobånd helt sikkert et hit. Der er forskellige prisklasser at vælge imellem, og du kan finde både billige æsker samt meget eksklusive chokoladeæsker med logobånd. Jeres firmas logo på gavebåndet giver gaven det sidste personlige præg og vil varme dine ansattes hjerter. Man skal huske at give gode gaver til sine ansatte. Det betyder meget at føle sig værdsat og at kunne mærke, at chefen er tilfreds med ens arbejde. De mange forskellige muligheder gør det sikkert, at du kan finde de perfekte gaver på markon.as.

Bluetooth-højtaler som gave

MarkOn sælger også bluetooth-højtalere som gaver til dine ansatte. Du kan altid få firmaets logo printet på højtaleren, og det er fedt for på den måde sniger der sig lidt reklame for din virksomhed ind i folks hjem. Der er mange forskellige bluetooth-højtalere til gavr eller giveaway at vælge imellem – helt billige modeller ned til 50 kr. stykket, og gode kvalitetsmodeller som egner sig til de eksklusive firmajulegaver. Der er flotte modeller i stilrene design fra bl.a. Kreafunk og Veho i butikken. På www.markon.as kan du finde hjælp til at vælge årets firmajulegaver til dine ansatte. Bare klik ind og kontakt de dygtige ansatte, der kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige gaver til dine ansatte. Når du giver firmajulegaver, så er det jo smart at få printet firmaets logo på gaven. Det giver både objektet og modtageren et fælles tilhørsforhold, og det gør lidt reklame for virksomheden. Læs mere om bluetooth-højtalere som gave på siden.