Gør vinteren lysere med lysterapi der passer dig fra Dansk Lysterapi

Find en dansk specialist i lysterapi hos Dansk Lysterapi. Lysterapi foregår ved hjælp af forskellige former for lysterapilamper, og kan blive din måde at overkomme vinterdepressionen på! Læs meget mere om de mange produkter fra Dansk Lysterapi, og hvordan de har hjulpet en lang række danskere på www.dansklysterapi.dk.

 

Lysterapi kan være supplement til behandlingen af vinterdepression 

Få det bedre med en dansk specialist i lysterapi hos Dansk Lysterapi. Lysterapi er en efterhånden etableret og anerkendt måde at både øge dit velbefindende og dit koncentrationsniveau på. Flere videnskabelige undersøgelser har nemlig vist sig at bakke op om virkningen af forskellige former lysterapi, hvilket har tydeliggjort virkningen af de forskellige former for specialiseret belysning og lamper. Det anbefales at du bruger lysterapilamper i løbet af dagens første timer — for eksempel med morgenmaden eller morgenbordet. Behandlingstiden ligger typisk på mellem 30-45 minutter ved belysning mellem 2.500 og 10.000 lux. Solens naturlige lysstyrke ligger til sammenligning på ca. 100.000 lux på en gennemsnitlig sommerdag. Om vinteren er der dog langt færre lyse timer, og sidder du for eksempel på kontor, ligger lysstyrken helt nede på ca. 500 lux på en daglig basis. Denne store forskel har effekt på udskillelsen af sovehormonet melatonin, som medfører ugidelighed og depressive tendenser — hvilket dog alt sammen kan løses med lysterapi fra Dansk Lysterapi.

Hos Dansk Lysterapi føres lamper primært fra det engelske brand Lumie og det belgiske Lucimed. Disse producenter er udvalgt for deres anerkendte kvalitet, for eksempel er lysterapilamper fra Lumie godkendte som medicinsk udstyr. Tag bare den kompakte Lumie Vitamin L lampe, der er bærbar og derfor utroligt nem at have med at gøre. Netop denne lampe afgiver 10.000 lux for et effektivt lysterapiforløb, og kan samtidigt bruges i både høj- eller tværformat. Brug gerne denne lampe i 30 minutter om dagen på tidspunkter, hvor du alligevel sidder stille, og opdag hvordan dit humør tydeligt forbedres. Føler du ikke, at du har tid til at sidde stille foran en lampe hver morgen, fås også modeller, der er tilpasset for eksempel bilen. Modellen Drive fra Lucimed monteres på din bils solskærm ved hjælp af en smart magnetisk mekanisme. Denne er perfekt til din tur på arbejde, da den både virker opkvikkende og øger humøret betragteligt. Du kan derfor møde veloplagt ind på arbejde ved hjælp af noget så simpelt som en lille lampe på solskærmen.

Find de mange lysterapilamper og produkter relateret dertil på www.dansklysterapi.dk. Her finder du også kontaktinformation på et kundeserviceteam, der altid står klar til at besvare din eventuelle spørgsmål. 

Dansk Lysterapi