Hyundai IONIQ og SEAT Ibiza - Storgaard Biler i Bramming

Det kan betale sig at købe din bil hos Storgaard Biler, som ligger i Bramming. Det er 100 % værd at tage forbi bilhuset, lige meget om du bor i Ribe, Vejen, Esbjerg etc. Du finder bl.a. modeller som SEAT Ibiza og Hyundai IONIQ i sortimentet, hvor privatleasing og køb begge er mulige. Kom forbi, og prøv en tur i din drømmebil.

 
Storgaard Biler

SEAT Ibiza er på alle måder en skøn bil

Der er en række features, som gør SEAT Ibiza til et utroligt lækkert valg i prisklassen. Bilens træthedsregistrering er en af grundene, men også intelligent dæktryksovervågning, adaptiv fartpilot og mange flere. Mest af alt, så er SEAT Ibiza en skøn bil, fordi den er så velrundet. Det betyder også, at den passer til en stor del af den danske demografi. Der er også allerede et stort antal bilejere her i landet, som kører rundt i en SEAT Ibiza. Hvis du spørger et udpluk af ejerne, så vil du ikke blive i tvivl om dit valg. Det er en bil, som er blevet rost til skyerne. Tag turen til Bramming, og prøv en køretur i SEAT Ibiza. Du skal selvfølgelig have mulighed for at mærke køreglæden på egen hånd.

Hyundai IONIQ står også nærmere beskrevet via www.storgaardbiler.dk

Hyundai IONIQ tilbyder også nogle fantastiske køreegenskaber, og Hyundai IONIQ Hybrid giver det bedste fra begge verdener. Denne version er ligeledes populær her i DK, hvor man kombinerer en 1,6 liters benzinmotor med en hårdtpumpet elmotor. Hvis du er blevet forelsket i Hyundai IONIQ (hvilket ikke er svært at forstå!), så skal du selvfølgelig også have mulighed for at køre en tur i den. Så derfor bør du komme forbi Storgaard Biler nær Esbjerg, som også kan fortælle dig mere om de mange specifikationer og ekstramuligheder med denne bil. Med Hyundai IONIQ får man en ambitiøs bil til den kvalitetsbevidste kunde, som stræber efter køreglæde, også i hverdagen.

Kig ind i Bramming bilhuset, hvor Storgaard Biler hører til. De vil gerne fortælle dig mere om Hyundai IONIQ og SEAT Ibiza, der begge er sublime bilmuligheder.