Isbæger og to-go-kopper til caféen fås i høj kvalitet hos Papkrus.dk

Skal du have fyldt op i caféen, eller skal der afholdes et stort arrangement, så kræver det selvfølgelig, at du har de helt rigtige produkter. Hos Papkrus.dk kan du finde alt du skal bruge, når der skal serveres drikkevarer og mad. I udvalget finder du derfor isbæger og forskellige to-go-kopper til både varme og kolde drikke.

 

Servér is fra isbæger i god kvalitet

Serverer du is fra café, bod eller andet, så skal du selvfølgelig kunne servere det, i det bedste bæger. Hos Papkrus.dk kan du finde et FSC-Certificeret isbæger, der både er bæredygtigt, og lettere at servere is fra. Det er blevet meget populært at spise is fra isbæger. Det kan være fordi folk foretrækker et isbæger fremfor vaffel, eller grundet allergier. Uanset årsagen til dette valg, kan du finde et isbæger, der gør det muligt for alle at få en god is, på de varme sommerdage. Du kan finde isbægre fra 140 ml til 380 ml. De kommer i pakker a 1.000 eller 645 stk., alt efter hvilken størrelse du bestiller. Hvis du vil være klar til at servere god is fra bod eller café, så er et isbæger helt sikkert uundværligt. Bestil ligeså mange, du mener, der er brug for hos Papkrus.dk, så du kan få serveret god is til dine kunder. 

Sælg kaffe i bionedbrydelige to-go-kopper

Sælger du kaffe, te, kakao eller andre varmedrikke, så er to-go-kopper nødvendige. Hos Papkrus.dk har de alt, du skal bruge til caféen. Dette gælder selvfølgelig også to-go-kopper. Dem forhandler de i forskellige varianter, størrelser og design. Der er derfor mulighed for at servere varme og kolde drikke, i de helt rigtige to-go-kopper. Skal det være en kop til en maskine, så er det selvfølgelig noget af en anden kop, end hvis du skal sælge en barista kaffe fra caféen. Foruden de typiske to-go-kopper, er det også muligt at finde bionedbrydelige papkrus, der vil være det helt rigtige valg for virksomheder, der vil gøre noget for miljøet. Der er mange der kan finde på at smide en kop på jorden, når de er færdig med den. Med bionedbrydelige to-go-kopper, kan du undgå at have dårlig samvittighed over noget, du ellers ikke har meget styr over. Papkrus.dk er stedet for dig, der ønsker gode og effektive to-go-kopper. Tag ind forbi og find de rette størrelser, som du har brug for.

Papkrus.dk sørger altid for at have de bedste produkter til caféer og andre virksomheder, der har brug for gode og effektive produkter, til den bedste pris på markedet.

Papkrus.dk