Langkilde & Søn forhandler Dannebrog og facade flagstænger i høj kvalitet

Den danske virksomhed Langkilde & Søn producerer og forhandler nogle af markedets bedste flag. Kvaliteten er altid i højsædet - uanset om det drejer sig om Dannebrog, regnbueflag eller andre af deres mange og spændende flag. Læs med her og bliv meget, meget klogere på det spændende foretagende. Først skal det dog handle om facade flagstænger.

 
Langkilde & Søn

Facade flagstænger

Facade flagstænger er nemlig et af Langkilde & Søns mest populære produkter. Facade flagstænger ses overalt i hele det ganske danske land: Om det så er logoer, der hænger ude foran butiksvinduerne i gågaden, eller det danske nationalflag, der blafrer ved hoveddøren hjemme på matriklen. Ja, facade flagstænger er et meget udbredt produkt, og de kan da også bruges indendørs. Hvis du er på udkig efter et par facade flagstænger, er Langkilde & Søn altså bestemt et besøg værd. Du kan læse meget mere om deres facade flagstænger inde på deres velassorterede, overskuelige og intuitive webshop, langkilde-flagfabrik.dk, hvor du også kan gå på opdagelse i mange andre af den kvalitetsbevidste forhandlers produkter. For eksempel har de et stort og imponerende udvalg af det danske nationalflag, som du kan læse mere om nedenfor.

Dannebrog

Dannebrog er nemlig ikke bare Dannebrog, og det er de naturligvis også udmærket klar over hos Langkilde & Søn, der sågar er Kgl. Hofleverandør af Dannebrog. Dermed findes der næppe nogen større specialister på området end Langkilde & Søn, som blev grundlagt helt tilbage i 1938. Med erfaring kommer ekspertise, og det er i særdeleshed også tilfældet, når snakken falder på det traditionsrige foretagende og deres store udvalg af Dannebrog. Kunne du tænke dig at vide mere om deres produkter, som fx Dannebrog, er du selvfølgelig mere end velkommen til at ringe eller skrive til de gode folk bag Langkilde & Søn. De besvarer nemlig hellere end gerne dine spørgsmål - også når det drejer sig om det danske nationalflag.