Leje af lift og pladevibrator fra EC Maskinudlejning

Lej kvalitetsmaskiner til dit næste byggeprojekt hos EC Maskinudlejning. De har nemlig etableret en populær udlejningsservice af alle de maskiner, som du kan have brug for i forbindelse med renoveringer, anlægsprojekter eller havearbejde. Udlejning af pladevibrator er derfor intet problem, ligesom at leje af lift nemt kan lade sig gøre på ec-maskinudlejning.dk.

 

Vælg udlejning af pladevibrator til belægningsopgaver

Det er altid en fordel at lægge et godt fundament, hvis man ønsker at opnå et flot resultat, når man anlægger nye områder udendørs. Derfor tilbyder EC Maskinudlejning også udlejning af pladevibrator, så du kan komme godt i mål med dit projekt. En pladevibrator egner sig perfekt til anlægning af indkørsler og terrasser eller vedligeholdelse af sportspladser, forskellige former for havearbejde og meget andet. Denne type af maskine bruges nemlig til at sammenpresse underlag, sådan at de udgør en stabil og ensartet overflade, der danner det perfekte underlag til resten af projektet. Når du lejer en pladevibrator, lejer du derfor en maskine, der ved hjælp af vibrationer og tryk presser underlaget sammen, så det er klar til fliser eller anden form for belægning. Arbejder du med fliser kan en pladevibrator også efterfølgende gå ind og sørge for at både belægning og fugemasse bliver skubbet jævnt på plads, så det færdige resultat ser flot og ensartet ud. En maskine som denne er ikke bare en dyr affære, men også et stykke værktøj, der fylder lidt mere, end du måske har plads til i garagen. At leje en pladevibrator er derfor oplagt, sådan at du kun betaler for de dage, du rent faktisk har behov for maskinen.

 

Leje af lift lader dig klare opgaver i op til 20 meters højde

Leje af lift er en anden mulighed, mange benytter sig af hos EC Maskinudlejning. En lift kan løfte dit arbejde til helt nye højder, og derfor er de perfekte til alle former for projekter, der finder sted vertikalt. På ec-udlejning.dk kan du leje en Nissan Liftbil, der med en 20 meter lift og 320 graders rotation gør de fleste arbejdsopgaver i højden så lette som en leg. Denne bil kan køres med et almindeligt kørekort, hvilket betyder, at alle og enhver kan leje en lift og få deres specifikke arbejdsopgave udført til punkt og prikke. Skal du for eksempel renovere facader, udskifte og male vinduer eller vedligeholde gavlen, er en lift den perfekte maskine til dette. En liftbil fra EC Maskinudlejning er desuden yderst kompakt, hvilket gør den nem at manøvre rundt i både trafikken og på byggepladsen. Enhver form for arbejdsopgave, der finder sted i højden, kan derfor udføres ved at leje en lift på ec-maskinudlejning.dk. EC Maskinudlejning servicerer hele landet, og de leverer gerne deres maskiner til præcis der, hvor du står og mangler dem. Deres yderst konkurrencedygtige priser har gjort dem til mange danskeres foretrukne valg, når de mangler værktøj og maskiner til byggeprojekter af enhver art.

EC Maskinudlejning