Leverandør af diverse byrumsinventar såsom udendørs bænke og containerskjulere

www.zenzo.dk er en af de førende leverandører af alverdens byrumsinventar, der findes i Danmark. Her findes alt fra udendørs bænke, cykelstativer til skraldespande, containerskjulere og meget andet, der gør byrummet både mere praktisk og opryddeligt, samtidig med at det er pænt og indbydende.

 
ZENZO

Udendørs bænke i forskellige varianter

ZENZO er leverandører af en lang række byrumsinventar, heriblandt udendørs bænke. Hos ZENZO finder du udendørs bænke i flere forskellige varianter. De findes bl.a. i flere materialer, såsom i plast, træ og andre materialer. Udover materialevalget af de udendørs bænke, kan der også vælges ud fra design og æstetik, farver og former, alt efter hvad der bedst klæder det specifikke byrum, der leder efter udendørs bænke. ZENZO har både meget klassiske og enkle udendørs bænke samt mere innovative og spændende bænke. Der er derfor rig mulighed for at finde den eller de helt rette udendørs bænke til enhver by.

Flot og praktisk containerskjuler

Med ZENZOs mange flotte og praktiske affalds- og containerskjulere, kan problemet med rod af skrald og affald i bybilledet nemt og effektivt løses. ZENZO er leverandør af en lang række forskellige affalds- og containerskjulere, så det er nemt at finde netop den eller de varianter, der passer ind i de forskellige byrum. Her findes både affalds- og containerskjulere, der består af enkelte båse, hele huse med sektioner og mange andre slags. Fælles for dem alle er, at de er enkle, praktiske og ikke tager for meget opmærksomhed i byrummet. Mulighederne er mange hos ZENZO.

ZENZO er enhver bys foretrukne leverandør af diverse former for byrumsinventar. Her er noget for ethvert formål, som gør et byrum både lækrere, renere, mere praktisk og rart at befinde sig i og bevæge sig rundt i. Se de mange muligheder hos ZENZO i dag.