Moon-Cars og magnetlegetøj fra Geomag

Legebyen.dk tilbyder Moon-Cars, som mange kender fra skolefritidsordningen af. De føres til gode priser på www.legebyen.dk, der også tilbyder magnetlegetøj fra mærker som Geomag og Magna-Tiles.

 
Legebyen.dk

Moon-Cars - Gokarts i højeste kvalitet

Køb de fede Moon-Cars gokarts online hos Legebyen.dk, der tilbyder seje modeller, som drenge og piger kan have mange timers underholdning med. Vi kan nok godt selv huske vores egen tid med de klassiske Moon-Cars, og hvor sjovt det var at drøne derudad. Giv glæden videre til dit egen barn eller til børnene i institutionen, du køber ind til. Legebyen.dk tilbyder Moon-Cars til gode priser. Det er gokarts af en høj kvalitet i mange fede designs, som børnene helt sikkert vil elske. Det er en aktivitet, som både drenge og piger kan have stor glæde af. Disse kom på banen helt tilbage i 1978, og Moon-Cars har altid været anerkendt grundet den gode konstruktion og den særdeles høje kvalitet. Selvom deres gokarts er mere end 30 år gamle, så er de stadigvæk et sandt hit blandt nutidens børn. Det er en måde at få fart over feltet på under sikre rammer, og de er naturligvis bygget med features, der reducerer risikoen for nogle former for skader. Der forhandles også Moon-Cars gokarts til mere end en person, så lillesøster og storesøster kan tage en tur sammen. Se det komplette udvalg af gokarts online, og glæd dine drenge og piger med en fantastisk julegave, som børnene aldrig vil glemme.

Geomag legetøj med magneter - Bestil hos Legebyen.dk

Kender du til Geomag magnetlegetøj? Hvis ikke, så har dit barn med stor sandsynlighed hørt om det. Det er sjov underholdning til flere aldersgrupper, og hos Legebyen.dk kan du vælge imellem forskellige Geomag sæt. Alt efter hvilket sæt, du køber, er der en minimumsalder. Nogle produkter fra Geomag kan benyttes helt ned til 18 måneder af alder, mens andre kun mås benyttes af drenge og piger over fem år. Dette er noget, du lige skal have i mente, inden du aflægger en bestilling. Det vil med garanti vække stor glæde hos dit barn at modtage Geomag legetøj under juletræet i år. Gør ligesom mange andre danske børnefamilier og køb magnetlegetøj fra dette mærke. Når du bestiller hos Legebyen.dk, bliver varerne leveret imellem 1-2 hverdage!

Køb Moon-Cars og Geomag magnetlegetøj hos Legebyen.dk.