På moller-mammen.dk finder du både kahytskroge, skruer og andet isenkram til dine projekter

Pift dit hjem op med de smukkeste detaljer og flotteste afslutninger med hjælp fra www.moller-mammen.dk, der ligger inde med alverdens isenkram, du måtte mangle eller få brug for. Isenkram dækker over en bred vifte af produkter, og du finder det hele hos Møller & Mammen. Tjek selv de flotte sortimenter af alt fra kahytskroge og dørgreb til skruer og gardinstænger m.m. ud i det unikke univers i dag. Her er kvaliteten altid helt i top.

 

Kahytskroge til badeværelset, døre og skabslåger

Kahytskroge er den simple, smukke løsning på en lås til diverse døre i dit hjem. Møller & Mammen forhandler et bredt udsnit af kahytskroge, som varierer i størrelse, farve og design. På den måde er det ikke svært at finde den slags kahytskrog, som du synes bedst om. Kahytskrogen er særligt populær til toiletdøre, men kan bruges til hvilken som helst slags dør eller låge. Gå derfor selv på udkig blandt de mange smukke og holdbare varianter, der både findes i sølv og guld.

Shop alt i skruer og bolte hos Møller & Mammen

Der findes et hav af skruer, som hver især egner sig til forskellige formål og opgaver. Derfor finder du alverdens former for skruer hos Møller & Mammen, der altid sørger for høj kvalitet og et bredt udvalg. Find bl.a. skruer i form af maskinskruer og låsemøtrikker m.m., alt efter hvad du skal have skruet fast. Hver slags skrue er inddelt i sin egen kategori, så det ikke er svært at finde den rette slags til netop dit projekt. Find dem på den flotte hjemmeside eller i den fysiske butik i København og kom i gang med at bygge og samle.

Møller & Mammen forhandler alt, hvad hjertet begærer, af isenkram. Både små og store produkter til diverse projekter finder du, så tøv ikke med at tage et kig rundt på de mange kategorier.

Møller & Mammen