På udkig efter en New Holland-traktor? Find de bedste maskiner fra New Holland hos Lyngfeldt

Hos Lyngfeldt har man mange års erfaring med salg, leje, bytte og servicering af maskiner til landbrug, og står du overfor udskiftningen af en eller flere maskiner, kan de tilbyde dig en uvurderlig rådgivning. Som en af Danmarks ældste og største virksomheder inden for branchen, har de nemlig et indgående kendskab til de mange muligheder og til populære producenter som f.eks. New Holland.

 

Stort udvalg af New Holland maskiner til køb og leje

Besøger du Lyngfeldts hjemmeside påwww.lyngfeldt.dk, har du mulighed for at gå på opdagelse i et af markedets bredeste udvalg af førende landbrugsmaskiner. Her finder du naturligvis også New Holland repræsenteret, da de er en af verdens største producenter heraf. Er du på udkig efter nye landbrugsmaskiner fra New Holland, er den danske forhandler dermed et oplagt sted at starte. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker, hjælper de dig med at finde frem til den helt rigtige løsning, uanset om du skal bruge en eller flere New Holland maskiner, og om du skal bruge dem på kort eller lang sigt. Her er det nemlig både muligt at købe og leje de maskiner, du skal bruge, og du får altid kvalificeret rådgivning med på vejen, så du er sikker på at ende med den rigtige løsning.

Der ligger mange års erfaring bag en New Holland-traktor

New Holland har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet, og gennem årene har de udviklet et væld af forskellige maskiner til mange brancher. I dette udvalg finder du de populære New Holland-traktorer, der trækker på producentens mangeårige erfaring i branchen i forhold til både design og funktioner. Du er dermed sikret et både gennemarbejdet og gennemtænkt produkt, når du vælger at investere i en New Holland-traktor. Her er der fokus på såvel holdbarhed som praktiske funktioner og innovativt design, der spiller sammen for at skabe den bedst mulige brugeroplevelse. Derfor kan New Holland-traktorer også bruges til mange forskellige typer opgaver inden for landbrug og mange andre brancher. De er pålidelige maskiner, og det er tilmed muligt at få maskinen leveret i egne farver og design. Hos Lyngfeldt har de nemlig specialiseret sig inden for salg, bytte og leje af maskiner som disse, og de tilbyder derfor en bred vifte af muligheder for dig.

Uanset om du er på udkig efter en ny New Holland-traktor, eller du er på udkig efter en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at sælge eller servicere din nuværende traktor eller andre maskiner fra New Holland, så er Lyngfeldt det oplagte sted at starte. Besøg derfor deres hjemmeside på lyngfeldt.dk, og læs mere om de mange muligheder.

Lyngfeldt