Pilleovn.dk forklarer om fordele ved pillefyr og terrassevarmer

Få hjælp fra eksperter hos Pilleovn.dk! Denne virksomhed er eksperter i MCZ pilleovne, pillefyr og en lang række andre produkter, der kan varme dig og din bolig op. De mange muligheder kan alle købes med eller uden installation, men fås altid helt uden fragt!

 

Fordele ved at vælge pillefyr

Der er mange fordele ved et pillefyr i forlængelse af et eksisterende gasfyr. Et pillefyr kan nemlig vise sig fordelagtigt, idet det først og fremmest både nemt og hurtigt opvarmer alt det vand, du kunne have brug for til dine daglige gøremål. Dette gælder både for vand til opvarmning og brugsvand, hvis fyret kombineres med en varmtvandsbeholder. Du kan derfor med fordel installere et pillefyr, da det både er en prisvenlig og miljøvenlig løsning, der opvarmer hele huset og vandet i vandhanen. Prisvenligheden sikres blandt andet ved, at alle MCZ pillefyr fås med en fuldautomatisk elektronisk styring. Dette gør det muligt for dig, at tilpasse driften af maskinen og dermed mængden af træpiller, der tages i brug. Det miljøvenlige aspekt er en anden fordel ved pillefyr, der netop sikres på grund af træpillerne selv. Disse er nemlig en både vedvarende, økologisk og mere neutral løsning med hensyn til CO2-udledning i atmosfæren. Slutteligt er et pillefyr fordelagtigt i forlængelse af allerede eksisterende oliefyr eller gasfyr, da de f.eks. kan integreres med bufferbeholdere.

 

Hyg dig længere på terrassen med terrassevarmer

Hos Pilleovn.dk fås også et flot udvalg af terrassevarmere. En terrassevarmer fra Pilleovn.dk afbrænder altid træpiller, hvilket kommer med en lang række fordele. En terrassevarmer, der bruger træpiller, sikrer nemlig en forbrænding med lave emissioner, der hverken ryger eller udskiller alt for store askemængder. En terrassevarmer fra Pilleovn.dk vil desuden altid lave en flot flamme, som både dig, din familie og dine naboer kan beundre under forsamlinger på varme sommeraftener. Når du vælger en terrassevarmer fra Pilleovn.dk, kan du naturligvis også vælge imellem mange forskellige designs. For eksempel fås modellen Tri-Pob, der nemt kan blive omdrejningspunktet for hygge med dens runde facon. Ligeledes fås terrassevarmeren QUBE i cortenstål, der flot indkapsler flammen i sit rektangulære design. Ligegyldigt hvilken terrassevarmer du vælger, sikres du dog en flamme, der aldrig genererer røg og derfor aldrig lugter grimt af bål. En terrassevarmer, der bruger træpiller, kan derfor nemt bruges på både offentlige og private steder uden at være til gene for omgivelserne. Placerer du dog din nye terrassevarmer på terrasser, verandaer eller under halvtag, er det vigtigt, at der er 1 meter luft over produktet, samt at forbrændingen ikke afbrydes når den først er blevet sat i gang.

 

Læs mere om dine mange muligheder på www.pilleovn.dk, hvor du ligeledes finder oplysninger om de to showrooms, der er beliggende i både Aarhus og Slagelse.

Pilleovn.dk