Placer dine likvider i en opsparingskonto hos Crowdton

Har du planer om at oprette en opsparingskonto, men er i tvivl om, hvad den bedste opsparing er? Det er virkelig en jungle for den private investor. Der er rigtig mange steder at placere sine penge, og det kan virke overskueligt, hvis man ikke har en finansiel uddannelse eller en generel interesse i emnet. Heldigvis er der nogle lette løsninger som f.eks. Crowdton og deres crowdlending platform, som gør det lettere at parkere pengene.

 
Crowdton

Ønsker du at oprette en opsparingskonto?

En opsparingskonto er altid fornuftig. Uanset om man vil spare penge op til et indskud i en bolig, en ny bil eller blot til hårdere tider eller pension, så er oprettelse af en opsparingskonto med en strategi altid et godt sted at starte. Hos Crowdton kan du oprette en opsparingskonto med et fast årligt afkast. Hvis du vælger den lange bindingsperiode på 15 år, som f.eks. egner sig perfekt som børneopsparing, så vil du opnå et betydeligt afkast, som dit barn kan have til gode i løbet af studietiden. Ønsker du at have frihed under din pension? En opsparing i dine senere år er selvfølgelig også en mulighed. Hvis du ønsker en opsparingskonto med en kortere bindingsperiode, så tilbyder Crowdton crowdlending på 5 og 10 år, hvor du kan investere i bæredygtige projekter med et fornuftigt afkast.

Placering af midler med en favorabel rente

Ønsker du hjælp til placering af midler? Crowdlending kan både benyttes som den eneste investering, men også som en tilføjelse til din portefølje af aktier, obligationer osv. Crowdton og deres crowdlending platform er et glimrende sted at placere ens likvider, hvis man ikke kan lide kurssvingninger. Fordi med en lav risiko kan du opnå et stabilt afkast år efter år, samtidig med at du hjælper Jorden til at blive et lidt bedre sted, også for dem som skal bo her i fremtiden. Læs mere om dine muligheder for at placere penge på www.crowdton.com.

Ønsker du en opsparingskonto til placering af midler? Overvej crowdlending fra Crowdton, som er en investering i miljørigtige projekter.