Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder reduktion af brystvorter og brystløft uden synlige ar

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Østjylland har mange års erfaring med reduktion af brystvorter, brystløft og et væld af andre plastikkirurgiske operationer. Den dygtige plastikkirurg, Eric Olesen, er ikke blot erfaren og pålidelig – han tager sig også god tid til hver patient. Så læs med her, hvis du vil blive klogere på den populære klinik.

 
Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Reduktion af brystvorter hos dygtig kirurg

Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj går de enormt meget op i, at æstetik og kvalitet skal gå hånd i hånd. Derfor kan du også altid forvente, at du, hvis du fx ønsker reduktion af brystvorter, vil blive mødt af en kompetent plastikkirurg, som kan hjælpe dig med at finde frem til den mest optimale løsning for dig. Reduktion af brystvorter er et sikkert indgreb, som den højtuddannede kirurg har udført på rigtigt mange glade patienter fra fx Århus. Ofte kræver det faktisk blot lokalbedøvelse. Hvis du har spørgsmål omkring reduktion af brystvorter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj telefonisk eller over e-mail. De hører nemlig hellere end gerne fra dig, ligesom de naturligvis gerne besvarer alle dine spørgsmål efter bedste evne. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse på deres overskuelige og flotte hjemmeside, plastikkirurgi-aarhus.dk.

Brystløft uden synlige ar

Den dygtige plastikkirurg hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj har selvfølgelig stor erfaring og ekspertise med brystløft. Mange kvinder ønsker et brystløft af et hav af forskellige årsager. Nogle ønsker at korrigere et asymmetrisk bryst, mens andre fx ønsker et brystløft efter graviditet og amning. Uanset hvilken årsag, du skulle have for at få et brystløft, kan Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj varmt anbefales. Operationen efterlader ingen synlige ar, og de kompetente, venlige og professionelle plastikkirurger udøver altid et troværdigt arbejde i form af flot og harmonisk resultat, som garanteret vil blive rigtig glad for.

Så hvorfor ikke vælge Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, hvis du ønsker et brystløft eller reduktion af brystvorter? Det er et sikkert valg.