Psykolog Maria Bang tilbyder behandling af depression og angst i Lyngby

Mange mennesker i Danmark i dag oplever stress og depression. Psykolog Maria Bang har arbejdet som autoriseret psykolog i Lyngby og Københavnområdet i flere år, med speciale i metakognitiv terapi.

 
Psykolog Maria Bang

Hjælp mod stress 

Mange i dag oplever at have symptomer på stress. Stress er ikke en diagnose, men en overordnet betegnelse for en lang række symptomer, der kan påvirke ens hverdag negativt. Psykolog Maria Bang, der holder til i København, nærmere bestemt Lyngby, har i mange år hjulpet med patienter, der døjer med stress i hverdagen. Med en lang baggrund indenfor forskellige grene af psykologien og senest med en uddannelse i metakognitiv terapi, sætter hun fokus på den enkelte patient og tager udgangspunkt i den enkeltes livssituation, da et trygt forløb er vigtigt. Gennem sin erfaring og uddannelse indenfor metakognitiv terapi, sættes der fokus på at tilbyde redskaber til at styre sine tankemønstre, hvilket kan være med til at lette hverdagen gevaldigt for mennesker, der lider af tegn på stress, da sådanne symptomer ofte består i bekymringer og grublerier, bekymringer og negative tankespiraler. Hvis du leder efter professionel hjælp til at afhjælpe negative tankemønstre og stressrelaterede udfordringer, kan du læse mere om Psykolog Maria Bangs baggrund, uddannelse og praksis i Lyngby her: www.mariabang.dk.

Behandling af depression

Psykolog Maria Bang har erfaring fra mange forskellige grene af psykologien og har i flere år arbejdet som autoriseret psykolog, med egen praksis, i Lyngby i København. Foruden stress og angst, behandler hun også depression, hvilket mange danskere i dag døjer med. Det er også muligt at man ikke har en reel depression, men at man alligevel tynges i sin hverdag pga af depressionslignende tankemønstre. Psykolog Maria Bang er efteruddannet indenfor metakognitiv terapi, som er en terapiform, der gennem solid forskning har vist sig særligt effektiv i forhold til behandling af blandt andet depression. Med fokus på den enkelte patient og forståelse for, at alle livssituationer er forskellige og kræver sin egen form for behandling, tilbyder Psykolog Maria Bang, der holder til i København, konkrete værktøjer til at håndtere negative tankespiraler og vedvarende nedtrykthed, følelsen af meningsløshed, tristhed, isolation og generelt nedsat energi og mangel på kræfter, til at gøre det man ellers plejer. Oplever du tegn på depression, kan det være en god idé at opsøge en samtale med en professionel terapeut. Du kan læse mere om Psykolog Maria Bangs uddannelse, erfaringsgrundlag og praksis i Lyngby i København her: www.mariabang.dk.