ROYKON - Alt fra vibrationsdæmper til pneumatik fitting

ROYKON er en stor dansk virksomhed, der sælger fittings m.m. til forskellige industrier. Læs med her om deres udvalg af pneumatik fittings og om vibrationsdæmpere.

 

Pneumatik fittings til skarpe priser

Søger du pneumatik fittings til industrielt brug? ROYKON har lige det, du skal bruge. Deres enorme sortiment gør det helt sikkert, at du kan finde præcis det, du søger til dit projekt. Med mange års erfaring og stort know-how yder de præcis og meget professionel kundeservice, så hvis du har nogen spørgsmål eller tvivl om, hvordan du bedst opnår de resultater, du søger, kan du altid spørge dem. Der findes rigtig mange forskellige fittings i diverse metaller, legeringer og plasttyper, som har egenskaber, der egner sig til forskellige opgaver. Inden for pneumatik fittings har de bl.a. slangefittings, kompressionsfittings, gevindfittings og svivelfittings til salg i butikken. Disse er egnede til opgaver med vand, kemi, damp, høje temperaturer og tryk. De fører bl.a. sydkoreanske CDC Pneumatics i sortimentet, som er store på det internationale marked på grund af deres pneumatik fittings i høj kvalitet. Se hele udvalget på www.roykon.dk, hvor du helt sikkert kan finde præcis det, du skal bruge.

Vibrationsdæmper til brug på stansemaskiner, drejebænke m.fl.

Hos ROYKON fører de også vibrationsdæmpere til alle slags industrimaskiner. Uanset om det gælder drejebænke, stansemaskiner, fræsemaskiner, blæsere eller kompressorer, kan det være en god ide at montere en vibrationsdæmper for at mindske både støj, slid og forbedre arbejdsforholdene. Når maskiner vibrerer, slider de også på sig selv og på bygningen. Hvis fødderne hopper, kan det gå hårdt ud over gulvet, og derfor kan du finde gode, solide maskinfødder i butikken, som mindsker denne slags vibrations- og støjgener. Du forbedrer også arbejdsforholdene for dine medarbejdere, som får langt bedre arbejdsforhold ved, at vibrationer mindskes. Rystelser skaber ofte støj, og det er desuden usundt for manuelt arbejde at stå ved maskiner, der udsender stærke vibrationer. Du sparer desuden omkostninger, da dine maskiners levetid bliver væsentligt forlænget med vibrationsdæmper. Læs mere på roykon.dk, hvor du kan finde et stort udvalg til forskellige slags industrier.

ROYKON