Rygeskur og containerskjulere - bestil hos ZENZO

Inden for containerskjulere er ZENZO en af de førende. De fabrikerer også rygeskur til de fleste behov. Det er især offentlige, som er kunder hos ZENZO, men firmaer har selvfølgelig også rig mulighed for at finde rygerum, betonmøbler, terrorsikring etc. på zenzo.dk.

 

Containerskjuler til at skjule affaldet - traditionelle og moderne

Byrummet skal være rart at være i, men det skal også være funktionelt. Containere og affaldsspande er noget, som de færreste nyder udsynet af. De skal dog være der, og derfor er den oplagte løsning containerskjulere. Skjul containere for udsyn med en af de moderne løsninger, der er lettilgængelige på zenzo.dk. De forsyner også kommunerne med de større affaldshuse. Firmaer bør også kigge på affaldshuse på hjemmesiden. Nogle typer affald er nødvendige at låse af, og det har man så mulighed for med et af disse huse til affald. En containerskjuler er typisk lidt nemmere at komme til og er mere en æstetisk tilføjelse. Du finder flere typer af containerskjulere til rimelige priser. Kontakt ZENZO, og få yderligere viden omkring dine muligheder.

Bestil rygerum til offentligheden i mange, flotte design

I nutidens Danmark er der en klar opdeling imellem rygere og ikke-rygere. For at beskytte de røgfrie personers sundhed og for at give rygerne et lækkert sted at opholde sig, så er et rygerum en fin løsning. ZENZO er konkurrencedygtige inden for rygeskur. Bestil kombinerede busstoppested og rygerum fra zenzo.dk, og se også på de totalt aflukkede rygeløsninger til byrummet. Du finder små rygerum, der nemt kan gemmes væk i en afkrog af parken/haven. Se også de større løsninger, der er perfekte til lufthavnen, ved stationen osv. ZENZO er en specialist med store erfaringer i Europa. Derfor får du ingen problemer ved at bestille rygeskur hos dem.

Det er langt fra kun rygeskur og containerskjulere, som du bør overlade til ZENZO. Når det kommer til terrorsikring og alt i udendørs affaldssortering, finder du ikke en bedre partner. Det næste skridt på vej til bedre byrumsinventar er at klikke ind på zenzo.dk.

ZENZO