SAP konsulent virksomheden 2BM tilbyder bl.a. rådgivning i implementering af et ERP system

2BM er landets førende SAP konsulent virksomhed, og hvis din virksomhed overvejer at implementer et ERP system, så læs med her.

 
2BM

Smart og effektivt ERP system

Hvis i gerne vil ruste jer til fremtiden som virksomhed, så er et ERP system et godt sted at starte. Det kan optimere, effektivisere og digitalisere mange af jeres arbejdsprocesser, så i bliver omstillingsparate og kompatible med nye teknologier i et evigt skiftende forretningsmæssigt landskab. Teknologi 4.0 er en realitet, og det giver enormt mange muligheder, der skal gribes i stedet for at blive betragtet som udfordringer. Et ERP system er et administrativt software system, som kan styre mange forskellige arbejdsopgaver i mellestore og store virksomheder, og som forbinder alle virksomhedens processer på en platform. Salg, HR, distribution, bogføring, materialestyring, indkøb, lager, økonomi, projektstyring og meget mere kan pludselig ”tale sammen” i realtid, så virksomheden vil kunne spare mange mandskabstimer internt og udvikle langt bedre arbejdsprocesser. Hvis i skal implementere et ERP system, så kan det være en god ide at alliere jer med et IT konsulenthus som 2BM, som kan hjælpe jer igennem den digitale rejse.

Kompetent SAP konsulent

2BM kan blive jeres SAP konsulent, for de er eksperter i ERP systemer med speciale i SAP. Som SAP konsulent vil de først begynde med en analyserende fase, hvor de i samarbejde med jer vil finde jeres pain points, og analysere sig frem til, hvor der kan effektiviseres og hvilke arbejdsprocesser der kan digitaliseres. De vil tilpasse programmet til præcis jeres virksomhed, hvilket er muligt med SAP, da det er et meget tilpasningsdygtigt software, som der ikke skal programmører til at ændre i. Det kan være en mærkbar forandring for virksomheder at implementere et ERP system, så det er godt at alliere sig med en SAP konsulent, som kan hjælpe en trygt igennem hele processen, indtil alle medarbejdere har lært at samarbejde med den administrative software. Det vil gøre jeres virksomhed mere omstillingsparat og ruste jer til fremtidens foranderlige forretningsmarked, som ændrer sig med lynets hast.