Skuldertaske eller bumbags? Find den taske du mangler hos Octopus Denmark

Er du vild med tasker, eller mangler du bare en lækker skuldertaske i skind eller ruskind? Hos Octopus Denmark har de blandt andet et bredt udvalg af smarte bumbags. Læs mere om sortimentet her i artiklen.

 

Bredt udvalg af bumbags – Bær din bæltetaske som crossover eller skuldertaske

På octopusdenmark.com finder du et bredt udvalg af tasker og håndtasker i både skind og ruskind, herunder bæltetasker, der også er kendt som bumbags. Denne type taske er populær, og det er den med god grund, da der er mange muligheder for, hvordan du vil vælge at bruge den. Du kan både bære din bumbag helt klassisk på ryggen eller foran på maven, hvor du enten kan vælge at have den synligt fremme, eller skjule den under en trøje eller jakke. Det er for eksempel praktisk, når du er på ferie og gerne vil have de mest nødvendige ting lige ved hånden, som for eksempel kamera, mobil og penge. Hvis du har tasken på maven, gør du det desuden svært for lommetyve at komme i nærheden af den, uden at du lægger mærke til det. Det er også muligt at bære bumbags som crossover eller på skulderen – så længe du kan spænde den fast, er det kun fantasien, der sætter grænsen. Hos Octopus Denmark er der en god chance for, at du kan finde netop den bæltetaske, du går og drømmer om. Deres sortiment inkluderer både små, mellem og store modeller, der fås i mange forskellige farver og med mange fine detaljer som eksempelvis lynlåse, nitter eller mønstre. Besøg deres hjemmeside i dag og find den bæltetaske, du ikke kan undvære.

Find en skuldertaske i skind eller ruskind på www.octopusdenmark.com

På octopusdenmark.com har de som nævnt ovenfor et stort sortiment af forskellige typer tasker i skind og af en god kvalitet. Det er derfor et rigtig godt sted at starte, hvis du for eksempel er på udkig efter en ny skuldertaske. På deres hjemmeside finder du både større og mindre skuldertasker i både sort, grå, brun rosa, grøn, gul, rød og orange. Der er derfor en god chance for, at du kan finde en skuldertaske, der passer ind i lige netop din garderobe. Der er også stor variation, når det kommer til taskernes rum og lommer. Har du for eksempel brug for et lille rum yderst på tasken, eller er det vigtigt for dig, at der er plads til din bærbare computer? Når du klikker dig ind på de enkelte produkter, finder du billeder af taskerne både indvendigt og udvendigt. Dermed har du en god mulighed for at vide, hvilken type taske du køber. Du har desuden også mulighed for at kontakte Octopus Denmark direkte på +45 21 45 69 33 eller [email protected], hvis du har nogle specifikke spørgsmål.

Octopus Denmark