Slagter Zangenberg tilbyder bl.a. catering på Falster og mad ud af huset på Sjælland med højt serviceniveau

Slagter Zangenberg er både slagter, men tilbyder også mad ud af huset på Sjælland. Skal du fx bruge catering på Falster, så læs med her.

 
Slagter Zangenberg

Kvalitets catering på Falster

Slagter Zangenberg er ikke bare første klasses slagter, men tilbyder også catering på Falster, Møn og Lolland. På hjemmesiden www.slagterzangenberg.dk kan du læse meget mere om de mange forskellige menuer, som er til rådighed, når du skal holde fest. Skal du holde konfirmation, bryllup, studentergilde, svendegilde, rund fødselsdag, grillfest, havefest eller nytår, så skal du selvfølgelig have god mad, og det skal dine gæster også. Du kan vælge selv at stå og svede i køkkenet i hele og halve dage, og stresse over det imens gæster hygger sig, men du kan også vælge at bestille catering. Med denne slags kvalitets catering på Falster og resten af Sydsjælland, så kan det nok anbefales at vælge catering. På den måde slipper du for at skulle stresse over det og kan hygge dig med dine gæster og spise førsteklassesmad, med mørt kød, smukke og lækre salater, friske forretter, søde desserter og smagfulde sovser.

Velsmagende mad ud af huset på Sjælland

Slagter Zangenberg laver mad ud af huset på Sjælland, og hvis du skal holde en stor fest med mange gæster, så er det en god ide at tænke på catering, for det kan være svært at lave mad til over 20 mennesker hjemme i køkkenet og desuden tager det enormt lang tid og gør det svært at hygge sig med familie og venner, hvis man står og sveder over gryderne hele dagen. Bestil mad ud af huset på Sjælland, så får du fantastisk smagfulde menuer med lige det, som du drømmer om. Der er mørt kroghængt lokalt kød på menuen med smukke salter og lækker garniture. Der er smagfulde sovser og overdådige desserter. Der er lige det, du drømmer om og som du synes hører med til en konfirmation, et bryllup, et svendegilde eller en rund fødselsdag. Læs mere om de mange forskellige lækre menuer og retter og se priserne online, hvor du kan bestille mad ud af huset.