Stort udvalg af værktøjer til trædrejning som eksempelvis et drejejern hos Dorch & Danola

Dorch & Danola har mange forskellige slags godt værktøj til gode priser, og du kan bl.a. finde værktøj til trædrejning som drejejern og bor i butikken.

 
Dorch & Danola

Værktøjer til trædrejning

Hos Dorch & Danola finder du et bredt udvalg af forskellige gode værktøjer til priser, som du ikke finder andre steder. Der er mange forskellige gode tyske og amerikanske mærker i butikken, som laver maskiner til træ- og metalarbejde, som du helt sikkert vil synes om uanset om du er professionel eller amatør. Der er bl.a. mange forskellige værktøjer til trædrejning i butikken – både drejebænke, planskiver, drejejern og bor. Trædrejning er en spændende teknik, som faktisk er ældgammel, men som stadig bruges flittigt i dag af bl.a. snedkere til at lave møbler, skåle, figurer eller pokaler i træ. I bund og grund kan du lave det meste med trædrejning – hvis bare det er rundt! Det er en metode, som giver dig mulighed for at arbejde helt symmetrisk med et emne af træ og på den måde skabe runde former til fx skåle, pokaler og meget mere. Der er forskellige slags drejebænke til gode priser i butikken, hvor du kan finde alt til trædrejning.

Drejejern

Hos Dorch & Danola kan du finde alt i redskaber til trædrejning. Der er bl.a. mange forskellige drejejern, som er det værktøj, du sætter på emnet, når det drejer rundt i drejebænken, for at bearbejde det. Et drejejern kan have mange forskellige former alt efter, hvilket slags form, du skal lave. Der er både runde, flade og spidse drejejern, som giver forskellige resultater, når du sætter dem på det drejende emne. Du kan bl.a. købe sæt med flere forskellige jern, som giver dig en bred vifte af muligheder for at arbejde med træ. Hvis du skal lave runde former, så er en drejebænk et must. Den bruges bl.a. af møbelsnedkere til at lave bordben og stoleben, men faktisk kan du lave nærmest hvad som helst med en drejebænk – du skal bare have nogle skarpe og stærke drejejern, som dem du kan købe på dorchdanola.dk.