Trailergaarden Gantrup tilbyder boogietrailer og lukket trailer til ethvert behov

Skal du have fragtet ting frem og tilbage, enten som privatperson eller i erhverv, så vil du have brug for den rette trailer. Du kan tage ind forbi www.trailergaardengantrup.dk og finde lige det du mangler, om det er en boogietrailer eller en lukket trailer. Du kan også få god vejledning til valget af trailer.

 

Boogietrailer med god stabilitet

Når du skal have flyttet noget fra A til B, så kan en boogietrailer være lige det du er på udkig efter. Du kan hos Trailergaarden Gantrup finde den rette i deres udvalg. De har dem i forskellige størrelser. Det giver dig dermed mulighed, for at finde en boogietrailer, i de dimensioner du har brug for. En boogietrailer kommer med fire hjul på hver side. Det giver en god stabilitet når du kører med den, og vil derfor også føles lettere at køre med. Du kan desuden blive klar med at køre en boogietrailer med det samme. Tager du ind forbi www.trailergaardengantrup.dk kan du nemlig skrive under på en fuldmagtserklæring, så du kan hente din boogietrailer med nummerplade, så du er køreklar.

Beskyt dine ting med en lukket trailer

En lukket trailer kan være nødvendig når der skal flyttes ting der ikke tåler skiftende vejr. Du kan finde et udvalg hos Trailergaarden Gantrup, der har en lukket trailer der matcher dine behov. De kommer nemlig i forskellige størrelser og højder. Du kan dermed finde en lukket trailer til brug i privaten eller til erhvervsbrug. Du vil få en lukket trailer i god og holdbar kvalitet, som også kan være med til at beskytte antikke møbler eller andet, der ikke gerne må blive vådt. Du finder lukkede trailere fra forskellige mærker, blandt andet Stema og Henra. Det er begge mærker der er kendt for kvalitet. Har du brug for hjælp til at finde en lukket trailer, så tag ind forbi www.trailergaardengantrup.dk. De kan hjælpe med alt i forhold til valget af trailer.

Trailergaarden Gantrup