Transport og fragt. Få det billigere hos Fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk har et fantastisk koncept, der sikrer billig fragt både for private og erhverv. Læs om transport og kurerkørsel på www.fragtopgaver.dk, og bestil til lavere fragtpriser end igennem konventionelle kanaler. Læs mere om fragtkonceptet her i artiklen eller online på hjemmesiden.

 
Fragtopgaver.dk

Transport af gods på tværs af DK

Transport hos Fragtopgaver.dk benytter overskudskapacitet hos fragtmænd, der allerede skal køre en rute. Det eneste, som Fragtopgaver.dk gør, er at formidle en kontakt imellem kunde og fragtmand, som alligevel skal køre en rute. Forskellen på et halvt bagrum sammenlignet med et helt bagrum er nærmest ingen ekstra udgift, og derfor kan vognmanden tilbyde markant lavere fragtpriser på transport til kunder, som fylder de sidste kubikmeter ud og giver ham/hende en højere avance per rute. Det er derfor, at fragt via www.fragtopgaver.dk er så meget billigere. Når du booker kurerkørsel første gang, får du fire uforpligtende tilbud. Det er let at komme i gang og spare på fragtbestillinger, uanset om man er privat, eller man ønsker regelmæssig kurerkørsel for firmaet. Bestil transport til gode priser online, og læs om transportmuligheder på www.fragtopgaver.dk. Det koster mindre at transportere gods på tværs af landet, end man tror!

Fragt. Lavere priser på www.fragtopgaver.dk

Book fragt via få klik - nemt og billigt hos Fragtopgaver.dk, der tilbyder en glimrende platform til at formidle kontakt imellem vognmand og kunde, som ønsker transport af større eller mindre gods i Danmark. Der kører mange fragtmænd frem og tilbage i hele Kongeriget Danmark, og det betyder, at der sikkert også er en vognmand, som kører din ønskede rute. Bestil fragt hos Fragtopgaver.dk, og få levering fra dør til dør - lavere priser end igennem typiske fragtkanaler! Bestil fragt til markedets bedste priser, og slip billigere, hvad end møblerne blot skal fra Hjørring til Frederikshavn, eller symaskinen skal fra Thisted til Nakskov.

Læs om fragt på www.fragtopgaver.dk, der er en af de billigste muligheder inden for transport af gods på tværs af DK. Det er langt billigere at købe hos Den Blå Avis eller en Lauritz auktion, når man benytter denne platform til at booke kurerkørsel.