3 gode grunde til at anskaffe dig en vibrator

Der er langt mere end 3 grunde til at anskaffe dig en vibrator og invitere den med ind under dynen. Det er nemlig ikke bare en nydelsesfuld oplevelse, men også fordelagtigt på en række andre punkter.

Hvis du ikke allerede har sengebordet fyldt med sexlegetøj, er det måske tid til at anskaffe dig en vibrator. Du kan selvfølgelig også bare tilføje en ny til samlingen. Der er nemlig mange gode grunde til, at de vibrerende genstande er gode at have. 

 

Der findes mange spændende produkter

En god grund til at anskaffe dig en vibrator er, at der simpelthen er så meget spændende at vælge mellem derude, at du da bare prøve mindst ét af de mange produkter! Hos sensual.dk finder du eksempelvis det helt store udvalg lige fra klassiske dildoer til Magic Wand vibratorer, klitorisvibratorer, Rabbit vibratorer og g-punktsvibratorer. 

Du finder også frække vibrator æg, som er lidt af en kundefavorit. Ægget er perfekt, hvis du skal på tur eller rejse, på grund af den beskedne størrelse, og det er også sjovt at lege med, alene eller med en partner. Nogle æg kommer eksempelvis med en fjernbetjening, så din partner kan tage styringen.

I det følgende får du 3 gode grunde til at anskaffe dig en vibrator - og bruge den jævnligt.

1. Det er en sjov form for motion

Der er mange grunde til, at det som regel er sundt og godt at bruge en vibrator. Blandt andet kan det udgøre én af de sjoveste, og mest nydelsesfulde, former for motion. Det kan nemlig sætte gang i din blodcirkulation, og din bækkenbundsmuskel styrkes under de sammentrækninger, der opstår, når du får orgasme. På den måde kan du faktisk forebygge inkontinens ved at onanere.

2. En vibrator kan gøre dig mindre stresset

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne nedsætte dit stressniveau, og blive gladere, bare ved at onanere? Den gode nyhed er, at det kan du. Når du får orgasme, frigiver din krop dopamin, endorfin og serotonin - også kaldet lykkehormoner - hvilket gør dig afslappet. Det gør dig også gladere og giver humøret en positiv indsprøjtning!

3. Du kan forbedre dit forhold til din krop

Mange oplever at få et bedre forhold til deres krop, når de onanerer. Med en vibrator kan du lære din krop godt at kende, og du kan opleve, hvor meget nydelse den har at byde på. Det kan få dig til at føle dig mere sexet, og du kan også blive mere bevidst om dine seksuelle grænser. Det kan nemt spilde over i sexlivet med en partner, der dermed også forbedres. What’s not to like?

Sensual