Find Mohair by Canard og Filcolana garn hos Garnværkstedet

Garnværkstedet har et kæmpe udvalg af kvalitetsgarn til gode priser. Læs bl.a. om Filcolana Garn samt om det lækre Mohair by Canard her.

 
Garnværkstedet

Køb Filcolana garn i bomuld, uld, lammeuld eller silke på garnvaerkstedet.dk

Hvis du elsker at strikke, så bør du kende til webshoppen Garnværkstedet. De har et kæmpe udvalg af lækkert garn fra en helt masse forskellige producenter fra hele verden. De har butik i Skødstrup uden for Århus, og i den fysiske butik kan du også komme forbi og føle på de mange forskellige slags garn, der føres i sortimentet. De har bl.a. et stort udvalg af Filcolana garn, som er en højest pålidelig producent, der har været i gamet i over 40 år. Filcolana garn er et af de førende mærker inden for kvalitetsgarn, og de har en masse forskellige slags i sortimentet. De arbejder med gode materialer som fx bomuld, uld, lammeuld, silke og meget mere. Klik ind på hjemmesiden garnvaerkstedet.dk og læs meget mere om de forskellige garntyper fra fx Filcolana garn, som du kan strikke smukke og dejligt bløde strikketrøjer, halstørklæder, tehætter og varme huer af. 

Mohair by Canard – lækkert kidmohair og silke garn

Hos Garnværkstedet kan du finde et stort udvalg af garn i alle materialer, typer, tykkelser og farver. De har et hav af forskellige farver i sortimentet, og hvis du har et projekt, hvor du gerne vil have en helt speciel slags garn, så kan du altid kontakte de dygtige medarbejdere, for de kan helt sikkert finde noget i deres udvalg, som passer til lige netop dine behov. I butikken føres bl.a. det eksklusive Mohair by Canard, som er lavet af 72% kidmohair fra Sydafrikanske Angorageder og 28% Mulberry silke. Dette garn kan bruges til at give en luftig fornemmelse til dit strikketøj. Mohair by Canard kan trådes sammen med andre former for garn eller bruges, som det er. Der er mange muligheder, men hvis du gerne vil lave et super let strikketøj med en luftig og blød fornemmelse, så er det helt sikkert sagen. Se hele udvalget af Mohair by Canard på www.garnvaerkstedet.dk.