Føniks Computer: Alt i 144hz og 4K gamer skærme til dit gamer setup

Føniks Computer et godt sted at kigge forbi, når man skal bruge nyt gamer udstyr, og det kun er det bedste, som er godt nok. Her finder man nemlig ganske simpelt et lidt bedre udvalg, end hos mange af konkurrenterne, inden for kategorier som 144hz gamer skærm, 4k gamer skærme og andre typer. Derfor kan du også roligt regne med, at du kan finde en skærm hos dem, som passer perfekt til dit gamer setup.

 
Føniks Computer

Opgrader dit computerudstyr med en 144hz gamer skærm

Der er næsten ikke den type udstyr til gaming eller andet elektronisk udstyr, som man ikke finder i kataloget hos www.fcomputer.dk. Skal du derfor f.eks. bruge en ny 144hz gamer skærm eller en anden type gamer skærm, vil butikken med sikkerhed være et godt sted at starte med at kigge. For ikke nok med at udvalget inden for f.eks. 144hz gamer skærme er ekstra stort og tæller modeller fra kendte mærker som ASUS, AOC og Samsung, så sidder en venlig og kyndig kundeservice klar til at hjælpe, hvis man har spørgsmål af den ene eller anden art. 

Stort udvalg af 4K gamer skærme på fcomputer.dk

Har du besluttet dig for at opgradere din nuværende gamer skærm derhjemme til én af de topmoderne 4k gamer skærme, man f.eks. finder i kataloget hos Føniks Computer, er mulighederne særdeles gunstige lige nu. For ikke nok med at den danske forhandler f.eks. forhandler et bredt udvalg af 4k gamer skærme fra kendte producenter som BenQ, Samsung og ASUS, man kan samtidig opnå en række gode kundefordele hos forhandleren, præcis som når man f.eks. køber 4k gamer skærme, 144hz gamer skærm eller andet gamer udstyr, f.eks. ekstra hurtig dag til dag-levering, 3 ugers returret på produkterne samt gratis fragt. Alle ting som naturligvis er med til at gøre det ekstra attraktivt at købe sin nye 4k gamer skærm hos dem.