Godt udvalg af økologisk Hey Mama Wolf garn og Onion garn hos Ecoknitting

Man finder hos Ecoknitting altid et bredt udvalg af de lækre produkter, indenfor garn, strik og meget andet. Det brede sortiment byder bl.a. på Onion garn og Hey Mama Wolf garn, som findes til konkurrencedygtige priser.

 
Ecoknitting

Onion garn i høj kvalitet

Ecoknitting er udbyder af en masse forskelligt lækkert garn, i høj kvalitet. I udvalget findes bl.a. de lækre Onion garn, som er fremstillet på økologisk vis, og indeholder udelukkende naturfibre. Ulden som Onion garnet er fremstillet af, stammer fra australske fåreavlere, som er valgt grundet at der ikke at anvendt mulesing. Bomulden som man finder i Onion garnet, stammer fra Tyrkiet og Indien, hvorefter de sammen med ulden bliver produceret i Italien. Onion garnet som man finder hos Ecoknitting, er ikke GOTS**-certificeret, i forhold til indfarvning der er af garnet. Derimod opfylder produceringen af Onion garnet alle IMO/GOTS standarderne. Klik eventuelt ind på www.ecoknitting.dk, og find ud af mere om dine muligheder.

Økologisk Hey Mama Wolf garn

Man finder hos Ecoknitting også en masse lækkert garn fra Hey Mama Wolf. Med det lækre økologiske og håndfarvede garn fra Hey Mama Wolf, er der rig mulighed for at strikke en masse lækre trøjer, bluser, halstørklæder og meget andet. Ulden som er brugt til Hey Mama Wolf garnet, stammer fra lokale fårefarmere, som har bosted i Øst- og Nordtyskland. De flotte og lækre økologiske garn får deres farver ved brug af plantematerialer, så helt unikke og specielle farver kan fremskaffes. På den måde er det muligt at fremstille lækkert Hey Mama Wolf garn, på bedst miljøvenlig vis, hvor meget få kemikalier bruges, som er miljøvenlige. Kort sagt kan man hos Ecoknitting altid finde en masse lækkert garn fra Hey Mama Wolf, som kan bruges til diverse strikkeprojekter, samtidig med at man passer på miljøet.
Find ud af mere på www.ecoknitting.dk, og se det store udvalg igennem.