Lad tales.dk invitere dig ind i fantasiens verden med Maze Runner og Ringene Herre

Bøger kan være en god måde at slippe væk fra den kedelige hverdag på. Du skal blot åbne en bog, der byder på spænding og eventyr. Hos tales.dk kan du være sikker på at finde netop dette, med deres udvalg af blandt andet Maze Runner og Ringene Herre, i blandt mange andre bøger.

 
tales.dk

Læs eller lyt til science fiction serien Maze Runner

Science fiction og dystopi går ofte hånd i hånd, det kan være en god måde at lave et samfundskritiks fortælling uden decideret at pege fingre. Hos tales.dk kan du finde bøger som Maze Runner, der prøver på netop dette. Maze Runner tager sted i en verden, der er meget forskellig fra den vi lever i. Der er tydelig dystopiske elementer, som mange elsker at tage udgangspunkt i. Maze Runner drager paralleller til vores verden, der måske kan få nogle til at se, at vi ikke er helt hvor vi skal være. Mest af alt er Maze Runner dog en god fortælling, der drager læseren, eller lytteren med ind med det samme. Er det noget for dig, kan du finde Maze Runner hos tales.dk.

Oplev en god fortælling med Ringenes Herre

Er du mere til fantasy så er Ringenes Herre helt sikkert det rette valg for dig. Du kan finde et udvalg af Ringenes Herre hos tales.dk, der blandt andet giver dig mulighed for at få dem i flotte omslag. Det er en episk fortælling, der leder det gode mod det onde, en sand helte-historie, hvor du ikke skal tage stilling til for meget. J.R.R. Tolkien har famøst sagt, at der ikke bør drages paralleller mellem Ringenes Herre og det der skete i verden da den blev skrevet. Det er en fortælling, du kan forsvinde helt ind i, uden at tænke på hvordan vores verden har nogle af de samme problemer. Hos tales.dk kan du finde Ringenes Herre på bog, e-bog og lydbog, også på engelsk for dig der gerne vil læse på originalsproget.