Naturbutikken byder på kikkert og udsigtskikkert til naturentusiasten

Naturbutikken.dk har ambition om at have Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. En kikkert er naturentusiastens bedste ven og en udsigtskikkert kan gøre oplevelsen endnu større i naturen. Naturbutikken deler gerne ud af deres viden og erfaringer som ornitologer og naturguides. Når du køber hos dem, så vil overskuddet gå til naturen. Deres overskud går til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark.

 
Naturbutikken

Vælg kikker fra Kenko eller andre gode mærker

Eftersom de går efter at have det bedste udvalg herhjemme inden for kikkerter, så har de dybdegående og konkret viden om alle modeller. De forhandler derfor forskellige mærker og har bl.a. modeller fra Leica, Kenko og andre. Den kikkert du skal vælge, afhænger af dit behov. Der er mange forskellige faktorer at tage hensyn til, når du skal købe en kikkert. Det tæller bl.a. pris, kikkertens størrelse og størrelsen på forstørrelse- og objektivdiameteren.  Derudover har de deres eget kikkertmærke i form af DOF BirdLife. Er det den første kikkert du står overfor at ville købe, kan det være svært at bevare overblikket. De har derfor udarbejdet en guide til køb af kikkert, hvor de hjælper dig. 

 

Få bedre overblik med en udsigtskikkert

Ønsker du at få det perfekte udkig over landskabet og naturen, så kan det være, at du skal se efter en udsigtskikkert. Med din egen udsigtskikkert, er du sikret at den er uden møntindkast! De er robuste og fastmonteret, hvilket er med til at give det optimale overblik. En udsigtskikkert er 100% vandtæt og har 360 graders rotation og 30 graders vertikal bevægelse op og ned. Derfor giver en udsigtskikkert dig et klart og lysstærkt billede uden at bekymre dig om vandskader eller rust. Det er med til at gøre, at du kan nyde din udsigtskikkert og observere din ønskede udsigt i mange år frem.

Det er muligt at se det store udvalg af naturudstyr både på deres webshop samt i deres fysiske butik centralt i København. Køber du for over 500 kr., så får du fri fragt herhjemme.