Tappehaner til fadølsanlæg hos tapshop.dk

Hos tapshop.dk finder du et stort udvalg inden for fadølsanlæg. Køb fx tappehaner, tappetårne og regulatorer online.

 
tapshop.dk

Flere typer af tappehaner

Den rette tappehane er et vigtigt element, når man serverer fadøl eller andre drikke. Hos tapshop.dk finder du udelukkende tappehaner med en høj ydeevne og i den bedste kvalitet. De kan benyttes på alle de anlæg og tappetårne, der forhandles via webshoppen. Server fadøl, vin, drinks, vand eller cocktails med disse. Du finder to typer tappehaner online hos tapshop.dk. Vælg bl.a. én med hastighedsregulering. Begge varianter kommer i rustfrit stål for længere holdbarhed. Det er engagerede medarbejdere, der står bag webshoppen. Hvis du vil vide mere om anvendelse af tappehaner, så tøv ikke med at kontakte dem.

Fadølsanlæg til salg - Konkurrencedygtige priser

Du finder alt i fadølsanlæg til salg hos tapshop.dk. Webshoppen forhandler modeller til ethvert behov. Køb med luftkompressor, eller vælg fadølsanlæg med vandbad. Du finder de såkaldte Plug&Play modeller, der er til at tage i brug med det samme. Leveringstiden er typisk imellem 1-2 dage, så der er stadig tid at gøre godt med, selvom festen er lige om hjørnet! I sortimentet finder du bl.a. Pygmy 25 fadølsanlægget, der er en populær variant. Skænk den lækreste øl med et fadølsanlæg fra tapshop.dk. Det er ikke en hemmelighed at lækker og saftig fadøl flydende direkte fra fustagerne kan ”make or break” enhver fest. Klik ind, og se de skarpe priser på fadølsanlæg til ethvert behov. Der sælges modeller perfekt til klassefesten, men også de helt store varianter til festteltet på festivalpladsen. Hos tapshop.dk har du mulighed for gratis fragt. Der er også en sektion med hjælpevideoer, som forklarer mange facetter ved brug af anlæg. Lær mere om, hvordan man undgår, at en fadøl skummer, samt hvilken anstikker man skal vælge til fustagen.

Er du på udkig efter nyt fadølsanlæg eller tilbehør hertil som regulatorer, tappetårne og tappehaner? Hos tapshop.dk finder du et konkurrencedygtigt udvalg og et højt serviceniveau.