Den artikel handler om Getama og om typen kontinentalsenge

Er du på udkig efter en ny seng, så klik ind forbi www.schwarz.dk og bliv inspireret af deres store udvalg af senge, sengebunde, sengegavle og madrasser. Her er noget for enhver smag, lige meget om du ønsker en boxmadras fra Getama eller en kontinentalseng fra Jensen Beds.

 
Schwarz Senge

Getama – find mere info om mærket her

Getama er dansk design, når det er bedst og har lavet madrasser i rigtigt mange år. Det hele startede i 1899, hvor Getama udviklede en ny madras baseret på tørret tang. Meget revolutionerende da de fleste dengang sov med halm eller lyng i sengen. Getama har siden da fuldt med tiden og udviklingen og er i dag mest kendt for deres madrasser i 7sover serien, mens Craft serien er de mest luksuriøse og eksklusive madrasser i sortimentet. Getama fremstiller et bredt udvalg af box- og springmadrasser og kunne være et kvalificeret bud på din næste seng, hvis du går op i komfort, design og funktionalitet.

Kontinentalsenge er populære af en ganske god grund

Ønsker du mere end blot en box- eller springmadras kunne en kontinentalseng måske være sagen. Det kunne for eksempel være en af de kendte kontinentalsenge fra Jensen Beds, som du kan finde et bredt udvalg af hos Schwarz Senge. En kontinentalseng er kendetegnet ved at være opbygget af tre lag. Nederst en underseng som typisk består af en boxmadras eller en polstret ramme, der fungerer som bund. Det mellemste lag består som oftest af en springmadras, og øverst er der en topmadras. En kontinentalseng er altså en komplet sengeløsning og betragtes af mange mere som et møbel end blot en seng, da den bliver soveværelsets centrum, og der er ligeså stort fokus på det stilfulde design som den høje komfort.

På www.schwarz.dk kan du finde din drømmeseng lige meget om det er en box- spring- eller trykaflastende madras eller en kontinentalseng fra mærker som Getama, Jensen Beds, Dunlopillo, Kaagaard, Villy Nørgård eller mange flere.