Drøm sødt i en Tempur eller Hästens seng fra ILVA Max Jessen Terndrup

Hos ILVA Max Jessen Terndrup er der altid gode muligheder for at shoppe, hvis man søger de bedste produkter. Det brede sortiment byder på lækre senge fra bl.a. Tempur og Hästens, som fås i den bedste kvalitet.

 

Tempur madrasser og senge giver god komfort tilpasset din kropsform

Der findes hos ILVA Max Jessen Terndrup også et flot udvalg af Tempur produkter, som fås i den bedste kvalitet. Med en Tempur sikres en perfekt afslappet stund, hvor det vil føles som om, du svæver. De lækre Tempur madrasser byder på den bedste komfort, hvor madrassen vil tilpasse sig din kropsform, så den giver optimal støtte. På den måde kan du få en god nats søvn i de bløde materialer, så du kan vågne og være klar til dagen, der venter. Tempur madrasserne og sengene har en masse erfaring og videnskab bag sig, og du får derfor en seng, hvor der er taget forbehold for stort set alt. Du kan i udvalget hos ILVA Max Jessen Terndrup finde lige præcis den seng eller madras, du kunne tænke dig, da der er mange forskellige muligheder. Læs mere på www.max-jessen.dk. 

Få en god nats søvn med Hästens senge og dynetræk fra www.max-jessen.dk

Ønsker man topkvalitet og en god nats søvn, så er Hästens produktlinjen noget for dig – og du finder den hos ILVA Max Jessen Terndrup. Man er med en Hästens seng sikret en mirakuløs nattesøvn, hvor de blødeste og mest behagelige materialer er blevet brugt til at fremstille de lækre senge, dynebetræk og meget andet. En god nats søvn er en vigtig del af vores liv, da kroppen og bevidstheden samarbejder harmonisk, så man vil være mere frisk, glad og energisk i løbet af ens travle hverdag. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige Hästens seng, som passer netop til ens krop og ønsker, så man kan få den mest optimale søvn. Derfor tilbydes der altid hjælp fra ILVA Max Jessen Terndrups faguddannede personale, som hjælper med at finde din næste Hästens seng.

ILVA Max Jessen Terndrup