Find alt lige fra en japansk Omnioutil spand til en nydelig OneLeg skammel hos Susanne Schmidt

Hos Susanne Schmidt kan du finde et bredt udvalg af lækre designervarer og møbler. Læs om en japansk spand fra Omnioutil eller om en OneLeg skammel her.

 
Susanne Schmidt

Japansk spand til udendørs opbevaring

Susanne Schmidt sælger lækre designervarer i mange forskellige afskygninger til både huset og haven, og hvis du fx står og mangler en flot og smart spand i plastik med låg på til udendørs opbevaring, så kan du finde en virkelig elegant designet japansk spand fra Omnioutil, som du kan få til en god pris eller på afbetaling. Den flotte spand er perfekt til udendørs opbevaring, det kan være til hundefoder eller til værktøj i skuret eller til tæpper på terrassen. Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder, og du kan selvfølgelig også bruge spanden til at samle frugter eller svampe eller bare til haveaffald. Den flotte spand til udendørs opbevaring fås i forskellige størrelser til forskellige prise, og du kan helt sikkert finde en måde at bruge den på. Den kan klare frost og meget tunge belastninger og har et smart håndtag, som gør det let at bære den rundt, hvis du fx samler bær i skoven eller æbler i haven.

Flot OneLeg skammel

Susanne Schmidt sælger også møbler til huset, og her kan du fx finde den super smarte OneLeg skammel med et dynamisk ben, som giver en helt unik og meget korrekt ergonomisk siddestilling til både børn og voksne. Den smarte OneLeg skammel er dynamisk og kan altså bevæge sig efter kroppens bevægelser, og det giver en konstant god ergonomisk siddestilling. Den kan bruges til alle spiseborde i max 72cm højde, og du vil helt sikkert elske den super gode skammel, som altså kun har ét ben; derfor navnet OneLeg skammel. Den er smuk, og kan fås med forskellige betræk i forskellige farver, så den kan passe lige til dit hjem. Den har en skridsikker fod, hvilket gør, at den ikke vælter og så vil den helt sikkert være lige noget for dig på grund af den enormt gode ergonomi, som den giver, når man sidder på den. Find en flot skammel til spisebordet på hjemmesiden susanne-schmidt.dk.