Find rhododendron gødning og rhododendron planter online hos rhodobutik.dk

Rhododendron-Haven har dyrket rhododendron på den jyske højderyg i mere end 50 år. Her produceres ca. 70% af sorterne fra bunden, og rhododendron planter fås derfor i et væld af former, farver og typer. Dette store udvalg er at finde på www.rhodobutik.dk, hvor du ligeledes finder essentielt tilbehør såsom rhododendron gødning.

 

Tag dig af planterne med rhododendron gødning

Rhododendron gødning er uden tvivl en uundværlig del af enhver have, hvor rhododendron får lov til at blomstre. Hos Rhododendron-Haven finder du derfor et stort udvalg af specialiseret rhododendron gødning, der egner sig til alle typer af rhododendron. Netop denne type af rhododendron gødning har en pH-værdi på bare 2,5 i opløst tilstand, hvilket er en meget lav surhedsgrad, der er med til at sænke jordens pH. Dette medvirker, at vanding med kalkholdigt vand ikke hæver jordens pH-værdi, hvilket holder jorden optimal for dyrkelse af rhododendron. Rhododendron gødning fra denne jyske planteskole forhandles i spande med 3, 6 eller 12 kg, alt efter hvor mange planter du har med at gøre. Disse fås naturligvis til faste lave priser, sådan at dine rhododendron planter kan vokse under optimale forhold, uden at det behøver at koste det hvide ud af øjnene.

Pynt haven med rhododendron planter i høj kvalitet

Rhododendron planter er naturligvis også at finde blandt det store udvalg af produkter hos Rhododendron-Haven. Rhododendron planter er dog et vidt begreb, da denne lille plante kommer i flere forskellige arter og versioner. Vildarter er for eksempel rhododendron planter, der vokser vildt i naturen. Disse kan have løv i helt bitte små størrelser på bare 2-3 cm, ligesom at de også kommer i versioner med blade, der når op imod 90 cm på den lange led. Vilde rhododendron planter kræver dog ofte en del år på bagen, før blomstringen finder sted, hvilket ikke altid falder i alles smag. Mennesker skabte derfor hybrider af rhododendron planter, der fokuserede på at opnå blomstring i løbet af plantens unge alder, hvilket er den version de fleste mennesker kender i dag. Netop denne type rhododendron planter er et kryds af en eller flere planter, og er ligeledes mere vinterhårdføre, hvilket gør dem oplagte til det til tider ustadige danske klima. Rhododendron kan dog deles op i yderligere tre kategorier, nemlig de stedsegrønne, de delvis stedsegrønne og de løvfældende. Her er de stedsegrønne grønne hele året rundt, mens de delvist stedsegrønne taber noget løv og de løvfældende taber alt løvet i vinterkulden.

Find dit nye parti af planter på www.rhodobutik.dk og læs mere om, hvordan du bedst passer på de nyeste løv i din have.

Rhododendron-Haven